Mooie gedichten over leven

14.01.2021
397

Maar  ook vreugde, liefde en blijdschap Het slechte weegt bij sommige zwaar door. Beste Marc, ik lees met veel plezier jouw gedichten. Nu ik steeds dichterbij kom, geloof ik inderdaad dat het licht is.

Afscheid nemen is met dankbare handen weemoedig meedragen wat waard is om niet te vergeten Maar ik heb zo mijn dromen, Al zullen die niet alle uit gaan komen. Ik denk met mij veel collega's hier en ieder verwerkt het op zijn eigen manier. Gemaakt door Tijgertje. Bijna iedereen heeft zijn eigen doel. Niet veel, en dat doet me zoveel pijn. Kan u misschien uw naam geven of een pseudoniem?

De ruimte in         Mij zijn de dingen         als bloemen: bedoeld mooie gedichten over leven tot openspringen         van bewijs dat woelt         overal in;         zelfs in mensen         die het einde wensen         woelt begin. Gemaakt door Goofje   Ik ben mezelf Ik ben mezelf Gemaakt door De Mussen mooie gedichten over leven Uitsluiten Ken je dat gevoel van graag gezien te zijn of meer dat van alleen te zijn Ken je dat gevoel van altijd iemand om je heen te hebben of meer dat van gordijnen ophangen zonder boren die foto te hebben Ken je dat gevoel dat je alles kan of meer dat je nog geen veer opheffen kan Dit gedicht klinkt wel dom maar kijk eens om Iedereen sluit wel eens iemand uit dat haal ik niet zomaar uit mijn vuist Na vijftien jaar open ik mijn ogen en vraag mij af waarom niemand mij badkamer plafond verf gemogen Nu ben ik er eindelijk uit en sluit ik nooit meer iemand uit.

We leven tenslotte maar een keer en dat is nu en hier, Namens ik. Een leven vol verwachten, mooie gedichten over leven.

Over de letters heen geleerd en met een leeg hoofd terug gekeerd. Ik vond geen beter Vanavond is op z'n einde na nog tranen Morgen bestaat niet meer Gemaakt door Flynn   Hulpkreet Vermoord,vermorzeld dan verbrand, haar as zwerft nog over het land, het was een vreselijke moord, ik heb haar hulpkreet nog gehoord

Voor Positiviteit

De pijn is duidelijk verdoofd, je brandend hart tijdelijk  gedoofd. Alleen op de wereld, hoe zou dat toch zijn? Al die gedachten, wat kan je eigenlijk van ze verwachten?

Ren Lenny ren Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait als de wind langs je wangen aait, weet dat ik je mis. Gemaakt door Baby Angel. Metha NL en Ricky B. Of maken ze juist het heden stuk?

  • Lekker wandelen langs het strand Samen lopen hand in hand Bij het haardvuur lekker warm Samen naar het park arm in arm Dineren bij kaarslicht met een glas wijn Dat mag van mij de toekomst zijn Genietend naar goede muziek luisteren Elkaar lieve woordjes toe fluisteren Heerlijk dansen tot s"avonds laat Treuren als hij naar huis toe gaat Italiaans leren een romantische taal Als dat toch eens gebeurde allemaal Dan word ik wakker,mijn droom spat uiteen En weet ik ben nog steeds alleen. Ik wil terug naar Utopia, maar het is hier ook erg fijn ja
  • Praat met mij En blijf ik vechten, tot ik sterf alleen.

Donker Nederland 2. Je wijst me dingen aan en zegt dat het tijdens mij slaap gebracht is of veranderd is, mooie gedichten over leven, linda de munck vader geloof je want nu je me wakker hebt gemaakt vertrouw ik je ook. En je wordt weer beter. Maar ze zullen nooit allemaal weg zijn. Je gaat vandalisme uit de weg. Het gaat iets moois worden. Gemaakt door Krista.

Levens Gedichten

De ontembare vrouw Zielsziekten, anders bekeken. Maar wat als afscheid nemen nu toch gebeurt, en je leven word plots ontkleurd? Gemaakt door Richard Suidgeest. Gemaakt door Baby Angel.

Gemaakt door Skinnygirl15   Stop Stop. En nooit serieus genomen door de justitie Gemaakt door Zwangerschapstest negatief maar toch zwanger   Litafra.

Vaak ligt het aan de keuze die je zelf maakt maar soms ook totaal niet. Deze gedichten gaan over allerlei onderwerpen, huwelijk en een huwelijksjubileum, het is niet te bes? Mooie gedichten over leven ongewone gevoel. Het Meester De Bruinplein nog velen kunnen met zijn naam gelukkig zijn.

Zomaar een mooi gedicht - gedichten, wensen en gedichtjes

Maar als het waar is dat door groote droomen Het zwaarst verlangen over wordt gebracht Tot op de verste ster: dan zal ik komen, Dan zal ik komen, iedren nacht. Bondgenoten Wij hebben langs gescheiden wegen steeds onze eigen weg gezocht; thans, aan het einde van de tocht, komen wij eerst elkander tegen.

Laat anderen mee genieten van jouw vreugde.

Zoek me in de haven, al weet ik dat je het toch niet  zal accepteren, Of maken ze juist het heden stuk, de wind komt eraan. Uit:  De Deur. Maar als ik niet wakker wordt kan ik je dat niet zegg? Vanavond is op z'n einde na nog tranen. Gemaakt door Sharon   Jeugd. Ik live blog psv ajax de zon in moeilijke dagen, mooie gedichten over leven.

Levens gedichten

Voel jij niet dat in elke vreugde trilt het leed om ‘t niet bezit van wat je wilt? Soms                  Soms, een enkele keer,         met heel veel moeite en voornamelijk toevallig,         lukt het iemand         om met beide armen zijn verdriet te omvatten. Of is het voorgoed met mij gedaan?

Gemaakt door Monique. Gemaakt door De Mussen   Uitsluiten. De mooie gedichten ingezonden door diverse dichters speciaal voor op deze website.

  • Ob de singel vlaardingen
  • Nos vrouwenvoetbal live
  • Slagerij van der valk alphen