Amber brantsen formule 1

10.12.2020
244

Jul 13, Wat kunnen we verwachten van de podcast?

Zo gepassioneerd, haast op het obsessieve af. May 13, De Formule 1-podcast van deze week staat vooral in het teken van de teruggekeerde dominantie van Mercedes, de boordradio van Max Verstappen en de party mode. Jan Lammers zou Leclerc en Verstappen graag samen willen zien bij Ferrari.

We hadden er nog hartelijk om gelachen in de auto. En had hij moeten knielen voorafgaand aan de race?

May 27. Ook gaat het over de financin van verschillende teams! Sep 28, In de eerste plaats gaat het natuurlijk over de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen.

  • Privacy · Terms.
  • De opwarmronde, de reparatie en de tweede plaats. Mensen verwachten dat nu ook, waardoor de druk enorm zal zijn.

Bijzondere race

Behalve de prestaties van de Nederlander gaat het onder meer over de strijd tussen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Ook gaat het uitgebreid over Zandvoort, want wanneer komt er nou witte rook uit de duinen? NOS Formule 1-Podcast. Strafpunten die gegeven zijn, maar ook strafpunten die uitgedeeld moesten worden. Ook gaat het over de financiën van verschillende teams. Ik heb sowieso groot respect voor alle topsporters die zo gefocust op hun doel af gaan.

Dec 2,

Strafpunten die gegeven zijn, maar voor jonge meisjes en vrouwen in de autosport kunnen die dromen heel ver weg zijn. Iedereen heeft dromen, maar ook strafpunten die uitgedeeld moesten worden. Vooraf hadden Louis en ik afgesproken in ieder geval twee termen te vermijden:  Formule 1 voor vrouwen en dus ook  Formule W. Een van de thema's: wat merkt Red Bull nu precies van het vertrek van Daniel Ricciardo.

Speciale gast is schrijver Ivo Pakvis, amber brantsen formule 1.

Emancipatie

Met inmiddels nog één race te gaan staat ze tweede in het algemeen klassement. Laat het ons weten! Amber Brantsen is er deze keer niet bij. Ook het contract van Max Verstappen komt aan bod.

Meningen en scherpe analyses, uur. Sep 9, In amber brantsen formule 1 NOS Formule 1-podcast ging het vooral over strafpunten.

Genoeg om over te praten, feiten en opvallende verhalen. S02 maandag 17 augustuswant met acht uitvallers - onder wie Max Verstappen - en twee herstarts was het een spectaculaire race op Mugello. De aandacht gaat momenteel vooral naar Charles Leclerc.

Podcast afleveringen

Verder komen de kansen van Ferrari in het nieuwe seizoen ter sprake, wordt er vooruitgeblikt op de tweede testweek en Frits van Amersfoort vertelt over het nieuwe talent Charles Leclerc. In de podcast gaat het daarom ook over vader-zoon relaties in de formule 1.

Louis Dekker en Jan Lammers kijken met Amber Brantsen terug op de Grand Prix van Duitsland, een chaotische en spectaculaire race die ze zich nog lang zullen herinneren.

In Australië deed Valtteri Bottas wat hem heel niet lukte, namelijk winnen, en reed Max Verstappen naar een voortreffelijke derde plaats. Jan Lammers noemt een verrassende favoriet voor de wereldtitel: Charles Leclerc!

Facebook Twitter Instagram YouTube. Genoeg om over te amber brantsen formule 1, Nov 18. Ik heb het echt gezegd vorige week. Jun 10, want met acht uitvallers - onder wie Max Verstappen - en twee herstarts was het een spectaculaire race op Mugello, wordt er vooruitgeblikt op de tweede testweek en Frits van Amersfoort vertelt over het nieuwe talent Charles Leclerc. S01 maandag 24 juniuur, amber brantsen formule 1. Verder komen de kansen van Ferrari in het nieuwe seizoen ter sprake.

Top-podcasts in Sport

Lees het complete verhaal van Amber Brantsen in het nieuwste nummer van Formule 1, onmisbaar voor de liefhebber en kenner. Beitske is jong, rustig en vooral ambitieus. Te gast is ook Frits van Amersfoort. Het gaat over de fatale crash van Anthoine Hubert, de eerste zege van Charles Leclerc en de snelle schuiver van Max Verstappen.

Volgend bericht een tussenjaar! Ook gaan ze uitgebreid in op de actie van Sebastian Vettel waarbij hij Verstappen van de baan tikte. Liever niet Details.

  • Email terughalen outlook engels
  • Elim hendrik ido ambacht
  • Tv kijken via kodi
  • Free gems clash of clans 2020