Samenvatting dagboek van een muts zoek t lekker uit

06.03.2021
108

Emma klierenmans Misschien zou je het eerst even door moeten lezen met je mama ofzo want er zitten nog veel fouten in 2 jaar geleden Antwoorden.

Toen het plan net zo goed ging vroeg Brandon toch aan Nikki of ze naar het Halloweenbal wou dansen. Er zitten leuke personen in.

De veertienjarige Nikki Maxwell vertelt in enkele dagboeken over haar nieuwe school. Sommige stukken waren een beetje saai maar dat werd altijd weer leuk. Maar niet alleen Nikki vind hem leuk, want er is nog een meisje die leuk vindt. Na deel 1 en 2 heb ik ook alvast deel 3 gekocht. En het kan nog veel rommeliger haar lieve zusje heeft een modder bad gemaakt en dan zitten ze allebei onder de modder.

MacKenzie was aan het liegen.

Hoe dan ook: een fantastisch leuke serie meiden- en kinder boeken. Hopeloos verliefd. Er zijn 11 reeksen over: Dagboek van een Muts. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. En er is een meisje die precies als Nikki is.

Maak een account of meld je aan.
  • Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. Heel goed gedaan ik kan dat denk ik niet 2 jaar geleden Antwoorden.
  • En als ze de honden willen vervoeren ziet de chaffeur de honden en denkt dat het een grap is. En als ze net weg willen knalt Mackenzie tegen het raam aan.

Zoek 't lekker uit!

Mijn kleindochter had net haar eerste "Muts" uit en zette gelijk de andere delen op haar verlanglijstje. Op school en thuis gebeuren de raarste dingen.

Maar is het wel slim om honden te hebben. Maar ik wil Wie wat waar wanneer hoe vragen 2 jaar geleden Antwoorden. Upload jouw samenvattingen. Ze heeft het boek zelf mee naar school genomen om daar bij gelegenheid verder te lezen en dat wil in haar geval best wat zeggen.

Mijn dochter is helemaal wild van deze serie.

Maar niet alleen Nikki vind hem leuk, want er is nog een meisje die leuk vindt. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op schoolervaringen van Nikki en Erin Russell.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 mrt om Brandon: Brandon is de jongen waar op Nikki verliefd is. Toon meer Toon minder.

De engelse titel, dus de echte titel.

Onze recensie

Voor uur besteld, maandag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even Marjolino 13 januari Ik raad dit product aan. Dit is een voor haar lekker geschreven boek, uitdagend en het boeit haar.

Heel goed gedaan ik kan dat denk ik niet 2 jaar geleden Antwoorden. Categorie : Dagboek van een muts. In de Spotlights. Lees de eerste pagina's? BFF's voor even deze storyline lag nogal laag.

Navigatiemenu

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Gratis verzending door bol. Ik vind dat ze zo door moet gaan. Ik hou zelf heel veel van die boeken.

En dan moet ze een beetje bijdehand doen! Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt. Haar serie Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. Upload jouw samenvattingen. En ze maken  ook het liefdesleven mee van Nikki. Als ze daar eenmaal zijn vraagt brandon om een cupcake te delen. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Dagboek van een muts. Zoek 't lekker uit!

En ze hebben een nieuwe hond in  de familie. Twee daarvan zijn boeken die waar je zelf in kan schrijven. En als de bel gaat ziet Brandon Nikki die helemaal onder de modder. Mackenzie: Mackenzie is de vijand van Nikki, want zij zorgt dat Nikki een zeur leven krijgt.

Het telt 15 delen ofwel boeken. Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. Twee daarvan zijn boeken die waar je zelf in kan schrijven.

  • Douwe egberts koffiekan apparaat
  • Goedkoop parkeren zaventem tips
  • Stadhuis clash of clans
  • Auto maakt bonkend geluid bij sturen