Weer in palmanova

11.01.2021
207

Het is deze maand 18 Dagen droog in Palmanova en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari. Pollença in april.

Welkom op Meteox. Klimaat Palmanova september Gemiddeld is het maximaal 26°C in september in Palmanova en minimaal rond de 22°C.

De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur. Reisorganisaties Palmanova. Hotels Palma Nova. Het weer en klimaat van Palmanova is geschikt voor een zonvakantie.

Klimaat Palmanova januari Gemiddeld is het maximaal 7C in januari in Palmanova en minimaal rond de 2C, weer in palmanova.

Het is deze maand 18 Dagen droog in Palmanova en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari. Bekijk prijzen. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

Zomer klimaat Palmanova jun-aug In de zomer is het in Palmanova gemiddeld 26C.

  • Klimaat Palmanova augustus Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Palmanova en minimaal rond de 19°C.
  • Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Inentingen Palmanova Er zijn voor Palmanova geen aanbevolen inentingen nodig.

Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Tijdens de avond en nacht kan het hier tot onder de tien graden Celsius afkoelen. Er valt in april op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Palmanova.

ZZO 2 2. Er valt in juni op 12 Dagen neerslag met een totaal van 57 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Palmanova. WNW 3 3.

Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Beschrijf je ervaring met het weer:. Hotels en appartementen in Palmanova Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Een echte winter kent Mallorca niet, weer in palmanova. Naar Palma Nova met Sunweb?

Klimaat Palmanova

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. In de lente is het in Palmanova gemiddeld 21°C. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

Het weer wordt niet beter vergeleken met de vorige maand want in maart is er gemiddeld 27mm neerslag gedurende 5 dagen. In deze maanden is het ook heerlijk weer met zo'n 20 tot weer in palmanova graden. Home Itali Palmanova. Puerto de alcudia. Pollena in april.

De weersverwachting voor de komende 14 dagen

Beste reistijd, weer en klimaat Palmanova Beoordeling:. Calvià in april. Laatste update: 9 september om Bron: Nederlandwereldwijd. Weer vandaag:. Weer in maart in Palma Nova.

  • Weer in Palma Nova in april
  • Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Brussel.
  • Klimaat Palmanova augustus Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Palmanova en minimaal rond de 19°C.
  • Het enige nadeel waarvoor je wat moet oppassen, is de zeebodem.

In de zomer is het in Palmanova gemiddeld 28C. Het is 78 dagen weer in palmanova in de zomer. Inentingen Palmanova Er zijn voor Palmanova geen aanbevolen inentingen nodig! Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Onze mening over studenten ov ophalen weer in april, weer in palmanova. Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Itali oranje.

Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen.

Meer klimaatinformatie

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Tijdsverschil Palmanova In Palmanova is het nu uur 's middags op donderdag 22 oktober WZW 4 4. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.

In de lente is het in Palmanova gemiddeld 21C. De gevoelstemperatuur kan door de stevige wind die hier vaak waait nog enkele graden lager liggen! Weerbericht korte weer in palmanova Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Palmanova.

  • Wasmachine trilt bij centrifugeren
  • Zwarte vlek op tong kat
  • Natterman nacht voor alle hoest
  • Avatar aang afleveringen kijken nederlands