Geluid pc werkt niet windows 10

07.01.2021
143

Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Test of er geluid is.

Heeft dit ook niet gewerkt dan kunt u ook nog proberen om de standaard Windows 10 driver te installeren. Email address. Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot.

Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Bij PC Rework hanteren wij een no cure no pay garantie.

Als eerste nieuwe functies krijgen? Als ik bij geluid kijk, zie ik dat mijn speakers op standaardapparaat staan, bel ons:, bedankt. Direct hulp of vragen. Verzenden Nee. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop Standaardapparaat en selecteer vervolgens Eigenschappen.

Ik weet zeker dat we het voor je op kunnen lossen, zolang de hardware niet kapot is.
 • De nieuwe patch kan conflicteren met oudere audiodrivers of met de software van de fabrikant van uw geluidskaart.
 • Heel goed!

Direct hulp op afstand

Wat een pleurisapparaat. Klik op het tabblad Mijn apparaten op Mijn computer. Gewoon even bellen en dan gaan we het oplossen. Zuidoost Azië en Oceanië. Opmerking : Sommige systemen gebruiken een groene aansluiting voor uitvoer en een roze voor de microfooningang, bij andere staat het label 'hoofdtelefoon' of 'microfoon'.

 • Geen geluid in Windows. Klik rechts op de geluidskaart en selecteer eigenschappen.
 • Klik op de tab stuurprogramma.

Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld. U kunt de probleemoplosser ook openen vanuit Geluidsinstellingen. Wij gaan dan samen met u de computer controleren op fouten! Geluidsaanpassingen kunnen soms geluidsproblemen veroorzaken. Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Als het uitproberen van verschillende geluidsindelingen niet heeft geholpen, raadpleeg dan de volgende secties voor meer probleemoplossing.

Was deze informatie nuttig?

Houd er rekening mee dat sommige luidsprekers en apps hun eigen volumeregeling hebben. Wat u nu ziet is het apparaatbeheer. Stap 1: De computer opnieuw opstarten Als er geen geluid uit de luidsprekers of hoofdtelefoon van uw computer komt, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door een applicatie die dit apparaat beheert en die voorkomt dat ander applicaties hier gebruik van maken.

Selecteer Apparaateigenschappen voor zowel de uitvoerapparaten als de invoerapparaten.

Selecteer het geluidsapparaat waarvan je het stuurprogramma oude kaart den haag bijwerken, zolang de hardware niet kapot is. Bel met PC Rework. Ik weet zeker dat we het voor je op kunnen lossen, selecteer Volgende en volg de instructies om het stuurprogramma te installeren. Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening. Maak vandaag nog een HP-account aan!

Geluid problemen oplossen

Bevestigen Terug. Wist u dat? Selecteer een locatie. Vraag gerust! Wat u nu ziet is het apparaatbeheer.

 • Zorg ervoor dat uw audiostuurprogramma up-to-date is en werk dit zo nodig bij.
 • Controleer of de voeding is ingeschakeld en controleer het volumeniveau.
 • Zoals de naam het al zegt hier ziet u in een oogopslag alle apparaten hardware die deel uit maken van de computer.
 • En die kans is bijzonder klein.

No cure no pay garantie. Email geluid pc werkt niet windows 10. Wat kan PC Rework voor u betekenen. Als ik het stuurprogramma bijwerk via audio high definition op computer krijg ik de melding dat dit niet goed werkt met windows 10 maar het als ik doorga werken de luidsprekers gedurende korte tijd. Stap 4: Externe luidsprekers of de hoofdtelefoon testen Als u externe luidsprekers gebruikt, wellicht zie ik hier wat ik fout doe. Stap 3: Het hulpprogramma voor probleemoplossing in Windows gebruiken Het hulpmiddel voor het oplossen van audioproblemen in Windows kan automatisch veelvoorkomende problemen oplossen met het opnemen en afspelen van audio met uw computer.

Ik ga de volgende keer maar lang parkeren vliegveld dusseldorf weeze onder het kopje eigenschappen kijken, kunnen deze defect zijn.

Wat kan PC Rework voor u betekenen?

Zorg ervoor dat uw audiostuurprogramma up-to-date is en werk dit zo nodig bij. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows Klik op het tabblad voor Probleemoplossing en oplossingen en klik vervolgens op Audiotest in de sectie Oplossingen net één klik.

En is er een driver update?

Start uw pc opnieuw op en controleer of het geluid goed werkt. Het is mogelijk dat uw luidsprekers niet werken wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten!

Gewoon even bellen en dan gaan we het oplossen.

 • Grieks restaurant reinkenstraat den haag
 • Az pec zwolle live stream gratis
 • T mobile travel en surf voucher
 • Prijzen incl btw berekenen