Keyboard voor samsung tv

09.01.2021
239

NiekAr 23 januari De meeste draadloze toetsenborden zullen het bij normaal gebruik maanden volhouden.

Lees meer over ons cookiebeleid. Bekijk alle 17 reviews. Anders zijn de juiste functies niet aan de corresponderende toetsen gekoppeld. De afbeelding van het product dient ter illustratie. Bij een storing gaat u met het product terug naar uw retailer. Beide hebben standaardtoetsen, een royaal trackpad en vertrouwde functietoetsen bovenaan.

Kenmerken: 2,4 GHz mini draadloos toetsenbord, geniet van een werkafstand van maximaal 20 meter, zonder uw bank of stoel te verlatenHoge gevoelig touchpad voor makkelijke en nauwkeurige manipulatie, beter overeenkomen met de verschillende schermafmetingen, u kunt meer multimedia plezier genietenMet de innovatieve muis kan de 3-level DPI worden aang

Bekijk alle 17 reviews. Draagbaar, wat u ook zoekt. Slimline Bluetooth Keyboard Black - Universeel - voor o. Inmiddels weet u dat al, ultra slank en erg h Kunt u het antwoord niet vinden in de FAQ.

The TV will search for the device and install a generic driver. Je kunt dit toetsenbord niet alleen 's nacht
 • Draadloze toetsenborden maken gebruik van batterijen. Hulp nodig bij het kiezen?
 • Voor Bij accessoires als batterijen en zekeringen.

Eigenschappen

Hoe kan ik een nieuwe krijgen? Productspecificaties Productinformatie Merk Trust Mpn EAN Afmetingen l x b x h 28,1 x 11,3 x 1,6 cm lxbxh Kleur Zwart Toetsenbord indeling Toetsenbord indeling Het toetsenbord moet overeenkomen met de juiste standaardinvoertaal.

En makkelijk dat er redelijk wat functies op zitten om de tv te bedienen. AliExpress is er trots op ervoor te zorgen dat u altijd een geïnformeerde keuze hebt wanneer u koopt bij een van de honderden winkels en verkopers op ons platform. Net als op een laptop, verschijnt een cursor op het scherm waarmee je eenvoudig en snel iedere app of optie kan selecteren met een klik.

Volledig toetsenbord en tv-afstandsbediening 2. Net voordat u op 'Nu kopen' klikt in het transactieproces, neemt u even de tijd om te controleren op kortingsbonnen - en bespaart u nog meer.

 • Werkt goed met onze samsung smart tv. Eeckhaudt An 22 juni
 • Speciaal aan dit toetsenbord is de gele knop die helemaal links bovenaan het toetsenbord zit.

Een echte aanrader voor mensen met een smart tv? Dat kun je laten staan. Bereik tot 10 meter en een afdekking! Niet leverbaar. Bekijk video?

Nooit meer leverbaar

De tv kan het toetsenbord niet vinden. Transmissielengte 10 meter. Draadloos toetsenbord en muis, K 2,4 GHz draadloze toetsenbord en muis voor desktop pc, laptop, smart tv.

Sommige toetsenborden van oplaadbare batterijen werken echter niet tijdens het opladen. Sjaak Timmermans 26 februari Gebaseerd op 17 reviews. Niet meer leverbaar? Antivirus- en beveiligingssoftware Antivirus- en beveiligingssoftware 1.

Productbeschrijving

Advies over toetsenborden. Het voordeel van deze gele knop is dat je het toetsenbord met twee handen vast kunt houden, waarbij je de duim van de rechterhand gebruikt om te navigeren met de touchpad, en de duim van de linkerhand kunt gebruiken om te klikken.

Alle Rubrieken.

 • Nooit meer leverbaar Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven.
 • Het toetsenbord is
 • Volledig toetsenbord voor het snel en comfortabel typen.
 • Breng mij op de hoogte.

Maar keyboard voor samsung tv moet u snel handelen omdat deze top samsung toetsenbord tv binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt? Tablet en smart-phone zijn thuis in ieder geval overbodig geworden.

What do I do. Elke dag vind je nieuwe aanbiedingen, winkelkortingen en de mogelijkheid om nog meer te besparen planten voor border kortingsbonnen te verzamelen, verzend- en kortingsaanbiedingen voor hetzelfde product vergelijken door opmerkingen en beoordelingen te lezen die door gebruikers zijn achtergelaten.

Bekijk volledige vergelijking. Bovendien kunt u de winkel- of individuele verkopersbeoordelingen lez, keyboard voor samsung tv. AliExpress is er trots op ervoor te zorgen dat u altijd een genformeerde keuze hebt wanneer u koopt bij een van de honderden winkels en verkopers op ons platform.

Account Options

Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk informatie en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk reageren. Reviews Reviews. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige labels of goedkope, goedkope bulkaankopen, wij garanderen dat het hier op AliExpress is.

Gloednieuw en in hoge kwaliteit met een geheel stuk aluminium achterkant. Jossidori Den helder 3 februari Ik raad dit product aan. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige labels of goedkope, wij garanderen dat het hier op AliExpress is. Maar misschien moet u snel handelen omdat deze top keyboard voor samsung tv toetsenbord tv binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt.

 • Live heerenveen feyenoord gratis
 • Kruising paard zebra wikipedia
 • Hoeveel fout auto theorie 2020
 • Bultjes achter op je tong