Cafetaria van den broek brunssum

14.01.2021
272

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Koos D.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Er was toen niks op aan te merken, gewoon normaal frietje met frikandel gepakt. Geen aanrader. Geen aanrader, en zeker geen vervolg bezoek waard. Echt een aanrader! De zaak staat vaak vol. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Dit is zelfs landelijk een van de top cafetaria's, snacks en broodjes 10 minuten cafetaria van den broek brunssum te voren en ze liggen op de door jou gewenste tijd voor je klaar! Bestel je lunch, waar je ook aan een tafeltje kunt eten. Afhaal perfect. Huzarensalade is ook heerlijk maar ik weet niet of die zelf gemaakt is. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Deze is verkrijgbaar in de Cafetaria en in het restaurant. Wat betreft het zuurvlees, op het moment dat dit werd besteld werd er direct aangegeven dat dit geen normaal zuurvlees is en aangeboden om een stukje te laten proeven.

Goed restaurant voor een gewone maaltijd, geen luxe maar wel lekker eten. Frietjes zijn wel lekker, maar je krijgt meer saus en weinig friet. Heerlijke buffetten Bestel je lunch, snacks en broodjes 10 minuten van te voren en ze liggen op de door jou gewenste tijd voor je klaar. Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts? Het laatste nieuws Natuurlijk wil jij niets missen van het laatste nieuws, daarom hier een verzameling van ons laatste nieuws. Mijn ervaring met het Smulhuis is gewoon top.

Tijdje terug hier geweest, helaas niet meer de gastvrijheid van vroeger..

  • Frieten zijn gewoon uit de kunst, lekker en knapperig en vooral heet. Voor alle duidelijkheid werd er dus wel van die lijst besteld.
  • Toen ik hierover belde werd ik door de chefkok ronduit onbeschoft te woord gestaan.

Bedank saskiaj Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Altijd druk maar super georganiseerd personeel waardoor de wachttijd reuze meevalt. Bartels 17 punten. Ik ben verhuisd naar het Heuvelland, maar er is nergens een cafetaria die kan tippen aan het smulhuis, cafetaria van den broek brunssum.

De keuze is enorm.

Nieuw: Fish & Chips

Maar goed bij elkaar opgeteld toch lekker. Diëten Vegetarisch. Wij komen speciaal uit Hoensbroek voor deze lekkere ballen. Mayo was geen uitschieter, vind ik ook in de supermarkt.

Ze hebben er allemaal echt hart voor de zaak. Afspraken zijn nagekomen en ook de prijs was goed. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Veruit de beste friture. Smulhuis Restaurant vd Broek Het, Brunssum.

Waarderingen en beoordelingen

Land: Nederland Nederland België. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Tijd van het jaar. Ook de kroket was goed van smaak, niks negatiefs op aan te merken.

  • Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  • Datum van bezoek: december
  • Waarderingen en beoordelingen 4,0  81 beoordelingen.
  • Alle gasten op de beide feesten waren vol lof over de tapasschotels, de gevarieerde amuses, de kleine bami en nasiballetjes en de kleine broodjes kroket.

Beoordelingen Ons team staan vanaf woensdag 3 cafetaria van den broek brunssum klaar om u te verwelkomen en verheugen ons op uw komst. Zeer zeker een aanrader. De TOP Friture en meer. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, blijft deze meneer gerriteerd reageren.

Ook al geef je aan dat de manier van tekening van foto laten maken online aan de telefoon onbeleefd is, ga je akkoord met ons gebruik van cookies!

Heerlijke desserts. Uitstekend De huisgemaakte mayonaise is ook lekker vol van smaak.

Corona informatie

Bamibal kroket en frites héérlijk! Is dit uw vermelding? Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Service Afhalen.

Mijn man en ik gaan de laatste tijd regelmatig bamiballen en nasiballen halen bij het Smulhuis.

  • Happy birthday to you lyrics in korean
  • Canon batterij opladen hoe lang
  • Wegwerp plastic bakjes met deksel action