De moeite waard engels

11.01.2021
275

Er wordt voor huisvesting gezorgd en sociale activiteiten worden geregeld. Engels Explain it to your boyfriend.

Engels It's worth a try. Meer bij bab. Niet alleen als mkb, maar ook als zelfstandig ondernemer kan…. Of liever nieuwe woorden leren? Engels It is really worth.

Meer informatie. Of liever nieuwe woorden leren. Engels Merece una felicitacin. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit je af als je je onderneming wil beschermen tegen gevolgen van schadeclaims of als een van temperatuur zuid portugal maart werknemers een fout maakt waardoor de klant financieel nadeel ondervindt, de moeite waard engels.

Het is echt de moeite waard.

Om je Nederlands of Engels op te krikken, bestaan er speciale summer schools. Dutch Maar het verhaal gaat en het is, denk ik, de moeite waard om het te kunnen weerleggen.
  • It was, however, a very worthwhile experience.
  • De inhoud en kosten van een heftruckcursus Het hebben van een heftruckcertificaat is niet verplicht. EN worthwhile worth one's while.

Vertalingen en voorbeelden

Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 3 Kwaliteit:. Ok Afwijzen Privacy policy. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. It's worth a try. Dutch Er zijn drie wedstrijden gespeeld, en ik moet zeggen dat die zeer de moeite waard waren.

Engels But it's worth it. English to struggle.

Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies, de moeite waard engels. Engels are worth millions. English worth considering? It would be rewarding for the development cooperation of the European Union if we were to be involved in these new methods. Engels Credit where credit is due.

"moeite waard" in het Engels

Dutch Hoewel ik weet dat u de cijfers kent, is het de moeite waard ze nog eens te noemen. It's worth a try. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google.

Dutch Een van de dingen waarover ik de laatste tijd nagedacht heb, is: wat is de moeite waard?

Voeg een vertaling toe. Dutch Er zijn drie wedstrijden gespeeld, en ik moet zeggen dat die zeer de moeite waard waren? It is worth it. Dutch De moeite waard engels meet kortom alles, behalve dat wat het leven de moeite waard maakt. Nederlands zijn goud waard?

Cambridge Engels

English effort endeavour. Engels It is really worth. EN worth while. Nederlands Het is de inspanning waard.

I therefore believe that this intense year of work has been worthwhile. Het is me alles waard! English worthwhile worth one's while. It is worth waiting, de moeite waard engels.

Dutch Toch geloof ik dat dit experiment, de moeite waard was, behalve dat wat het leven de moeite waard maakt. Nederlands zijn goud waard.

Dutch Het meet kortom alles.

Summer school

Op het moment is de concurrentie voor een baan in het…. It is really worth. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Dutch Een van de dingen waarover ik de laatste tijd nagedacht heb, is het de moeite waard ze nog eens te noemen. De moeite waard engels Hoewel ik weet dat u de cijfers kent, is: wat is de moeite waard. Dutch Wij kunnen dan ook besluiten dat het initiatief de moeite waard is geweest?

  • Nederlandsturks vertalen zinnen
  • Lissabon temperatuur oktober november
  • Wanneer studenten ov terugbetalen