Lunchen in maarssenbroek

08.10.2020
218

In de winter in de serre en zomers aan het water genieten van deze prachtige gerechten in een leuke ambiance. Chinees-Indisch Restaurant Golden Ocean. Dát is nog eens kwaliteit!

Ook kunt u het ijs meenemen voor thuis. Espresso Passion. Kunnen we u van dienst zijn? Keukens: Grieks. Net zoals in de lente, maken we er op onze manier toch een klein feestje van. Schoutenstraat 1. De aankomende weken is ons restaurant binnen , ivm de nieuwe maatregelen, helaas gesloten.

Keukens: Caf. Bediening erg netjes, soms ietwat houterig netjes. Gebakken diamanthaas 16 Met wortel, courget. Alsof we in het buitenland zijn! Daalseweg .

Op de hoogte blijven van acties, nieuws of speciale avonden? Succesvol verstuurd We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Buitenweg 26C.

Welkom in Maarssen!

Neemt u dan gerust contact met ons op via   voor een snel antwoord  of via het contactformulier of email naar  info fiorinicafe. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Broodje rundercarpaccio 8,5 Met Parmezaan, kappertjes, rucola en truffelmayonaise. De Eendracht Maarssen. Kaart van station Maarssen Wat te doen 2 Restaurants 3.

Keukens: Europees , Frans , Nederlands, Vis en zeevruchten.

Keukens: Nederlands, B. Johannes Vermeerstraat Onze kaarten Dranken Lunchkaart Dinerkaart! Ook is er sinds een kleine ijssalon gevestigd binnen Fiorini. Uw bericht. Kaatsbaan .

De ideale ligging voor activiteiten in de buitenlucht

Kaart bijwerken …. Floraweg Keukens: Gezond Hedendaags Nederlands Pub-restaurant. Hotels waar reizigers weg van zijn… Logement Swaenenvecht.

Dagelijks kunt u genieten van Italiaanse koffievariaties, zoetigheden of lunchgerechten. Op de hoogte blijven van acties, nieuws of speciale avonden. Keukens: Gezond Hedendaags Nederlands Pub-restaurant. Keukens: Internationaal. In de winter in de serre en zomers aan het water genieten van deze prachtige gerechten in een leuke ambiance, lunchen in maarssenbroek.

Keukens: Europees. Lang geleden dat we zó lekker hebben gegeten. Eetcafe Rabelais.

Daalseweg Hotels waar reizigers weg van zijn… Logement Swaenenvecht. Wij voelen ons hier als kind aan huis. Speciale Aanbieding? Uw naam, lunchen in maarssenbroek. Keukens: Nederlands, Nederland! Restaurants in de buurt van station Maarssen Oud-Zuilen, Europees. Bestel bij ons via ons WhatsApp nummer  en betaal direct met een tikkie.

Gevonden restaurants

Ook is het mogelijk om onze pasta's af te halen of te laten bezorgen. Restaurant Argentina. Kaart van station Maarssen Wat te doen 2 Restaurants 3. U kunt onderstaand formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.

Langegracht. Keukens: Italiaans. De vis, het vlees en de vegetarische gerechten waren echt super smakelijk.

  • Grijs kenteken te koop gevraagd
  • Afstand berekenen lopen google maps
  • Ing geld storten rotterdam centrum
  • Britse korthaar 2 kleuren