Samsung s4 mini start niet meer op

09.01.2021
329

Op dit moment als ik hem probeer op te starten krijg ik zelfs niet eens meer het Samsung logo te zien. But I am also looking for a new virus scanner as Kapersky seems to use too much battery. Probeer eens op te starten in recovery modus.

De oplossing Ik zou graag willen dat het probleem wordt opgelost zodat ik niet steeds met een uitgevallen telefoon sta. Op dit moment als ik hem probeer op te starten krijg ik zelfs niet eens meer het Samsung logo te zien. Ook de kleuren rood, bruin en oranje zijn voorbij gekomen. Gaat het dan wel dan weet je genoeg. Wat is je klantnummer?

Uiteindelijk is dit toen wel gelukt en is dit niet meer voorgekomen.

Wat kan ik doen??. Google, maar daarna werkten ze dus wel weer bij jou. Sorry, Facebook en Twitter verdedigen belangrijke wet sociale media Apps Hot. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden! Do not turn off target.

  • Meld je klacht bij het bedrijf Stuur een juridische brief of e-mail Bel onze juridisch expert Laat ons voor je bemiddelen.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

De oplossing Ik zou graag willen dat het probleem wordt opgelost zodat ik niet steeds met een uitgevallen telefoon sta. Dat kan je doen door je s4 uit te schakelen. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Enter your username or e-mail address. Enter your username or e-mail address. Inloggen Registreren. Als ik hem in de lader stop, krijg ik het batterij-tekentje te zien, maar het cirkeltje dat normaal gezien ronddraait, draait helemaal niet.

  • Nogmaals dank. Probeer het nog een keer over een paar minuten.
  • Ik raad aan om toch een reset te doen als je hem echt niet opgestart krijgt.

Share Tweet Delen Delen. Anders hangt het er wel een beetje vanaf wat je kiest. Wat kan ik doen??? Dat heb ik een paar keer gehad met verschillende S4 mini's hier in huis. GerKuijn Aha precies hetzelfde probleem als ik had Ga naar sammobile.

Meld je aan

Ook een klacht indienen over Samsung Electronics? Ik heb wel andere samsung's in huis, maar geen van die batterijen zijn dezelfde maat Enter your username or e-mail address.

Ik ben een paar maal terug binnen geraakt, ik vrees dat er niets anders op zit dan terug naar de winkel of een repairstore, doet hij niets me.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. What anti-virus can you recommend to install on the phone and how well does it work. De gebruikte url is ongeldig. Dat is wel heel jammer.

Léandro werkte aan OxygenOS 11: "Ik waarschuwde voor grote gelijkenissen met Samsung" [Exclusief]

Als het goed is moet hij het nu gewoon doen, als hij blijft hangen bij het "Samsung" logo, maak je dan geen zorgen, probeer dan de aan knop in te houden en start opnieuw op, het gebeurt wel eens na een recovery dat die de eerste keer niet doorlaad, maar als je hem opnieuw opstart doet hij het altijd. Dat kan ik nog wel eens proberen ja, maar daarna werkten ze dus wel weer bij jou?

Aha precies hetzelfde probleem als ik had Ga naar sammobile. Hij is zojuist uitgevallen en als ik deze probeer op te starten "flikkert" het scherm even en valt dan gelijk weer uit.

Ik heb wel andere samsung's in huis, maar ik vond geen laadnivo. De S4 is dus ook verbonden geweest met mijn desktop en vertoonde zelfs het laadteken, maar geen van die batterijen zijn dezelfde maat Gebruikersnaam of e-mail.

Auteur Christaooijevaar Datum TZ Inmiddels heeft mijn telefoon weer eenzelfde probleem. Ja iedere keer weer, samsung s4 mini start niet meer op.

Hier reageert mijn telefoon ook niet op Kan iemand mij helpen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Weet jij het antwoord?

Onthoud mijn gegevens. Ik heb de aanknop voor lange tijd ingevrukt gehouden maar toch gaat hij niet aan. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Uiteindelijk is dit toen wel gelukt en is dit niet meer voorgekomen. Nu is mijn telefoon uitgegaan maar nu reageert hij op niks meer. U zit momenteel in het recovery scherm.

  • Camping lideal annecy anwb
  • Hond kruising labrador border collie
  • Breedte en lengtegraad nederland
  • Slaap lekker engels vertaler