Ziggo extra wifi punt via stopcontact handleiding

10.01.2021
139

De powerline-adapters opnieuw pairen. Wil je liever een verbinding maken met een kabel? Deze video laat zien hoe de Ziggo Wifibooster werkt.

Het kan zijn dat er al een apparaat of stekkerdoos in het stopcontact zit. Bezoek ook. Haal de adapter uit het stopcontact voor je de adapter schoonmaakt. Deze video laat zien hoe de Ziggo Wifibooster werkt.

Deze staat op een witte sticker onderop je extra wifi-punt. Voor klanten. Ook daar helpen we mee.

Je gebruikt adapters van verschillende merken Als je adapters van verschillende merken naast elkaar gebruikt, dan zorgt dit voor grote drukte op je elektriciteitsnetwerk. Je ziet nu het door je gekozen netwerk in je scherm bevestigd. Rood Aan De verbinding is niet goed. Zorg dat de booster voldoende vrije ruimte om zich heen heeft. Deze vind je achterop adapter B.

  • Je maakt verbinding en kan verder internetten op een snellere wifi-verbinding.
  • Tip Je kunt de leds op de adapter ook uitzetten.

65,00 eenmalig

Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters. Gebruik je al internetkabels op deze plek? Werkt de Wifibooster via een stopcontact in elk huis? Open de adapter nooit. Voordeel van meerdere netwerknamen Als je gebruik maakt van meerdere netwerknamen, dan kun je zien met welk netwerk je verbonden bent.

Wat betekenen de lampjes. Aansluiten Ziggo Wifibooster via een stopcontact. Als je het john kelly family facebook toch openmaakt, vervalt bovendien de garantie. Met een kabel is de snelheid altijd hoger dan met wifi. Contact Laten we het samen verder oplossen.

Het aankoopbedrag wordt dan verrekend op je eerstvolgende factuur. Gebeurt dit toch, haal het product dan onmiddellijk uit het stopcontact en neem contact op met Ziggo.

Ook daar helpen we mee. De verschillen tussen modems zijn daarom te verwaarlozen. De naam zegt het al, ze geven je wifi een boost.

Wil je meer informatie. Gebeurt dit toch, haal het product dan onmiddellijk uit het stopcontact en neem contact op met Ziggo.

Houd brandbare stoffen of sprays uit de buurt van de adapter. Dat kan ook. Wist je dat deze apparaten je wifi-signaal verstoren.

Instellingen

De kleur van het statuslampje op adapter B zegt iets over de kwaliteit van de verbinding. Je hebt nu een wifi-verbinding tussen je iPhone of iPad en het extra wifi-punt. Dubbelklik op het icoon  Netwerkcentrum. Het powerlampje gaat nu branden op de voorkant van de Wifibooster. I agree.

Wifi instellen op 5 GHz Draadloos kanaal wijzigen. Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Deze vind je achterop adapter B. Wat betekenen de lampjes. Interactieve TV. We adviseren je om de netwerken twee verschillende namen te geven. Dat kan.

Welke Wifibooster kies je?

Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten. Klik links onderin je scherm op  Start. De adapters zijn nu gepaird.

Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Verbind adapter A en je modem met een internetkabel? Boost je wifi.

  • Hoeveel boerenkool voor 4 personen
  • Openingstijden jumbo ettenleur kerkwerve
  • Tekst voor huwelijkskaart felicitatie