Hotel restaurant de gouden leeuw moerdijk

10.11.2020
189

Heb bij mijn beoordelingen de Gouden Leeuw in Voorschoten bedoeld, dus mijn excuses hiervoor, maar voor de Gouden Leeuw Voorschoten blijft de recensie ongewijzigd. Plaats genoeg!

De bediening is vriendelijk en het eten werd normaal vlot gebracht. Waardering van reizigers. Het was er zeer druk. Dit was duidelijk vermeld bij het reserveren, nogmaals bij de bestelling en toch zat er bij het gerecht brood.

Uitgegroeid vanuit een erg goed chauffeursrestaurant. Een goed gevulde beker warme soep, en een smaakvol stokbroodje carpaccio. Waardering van reizigers.

Tijd van het jaar. Ik heb echt genoten van de spareribs en zat echt vol. Gouden Leeuw Hotel Restaurant De. Met de glutenvrije gerechten werd niet goed omgegaan. Waardering van reizigers.

Het zat er best vol.
  • Dus ouders, als je een keer met je kids lekker wilt eten langs de snelweg, dan is de gouden leeuw langs de A16 een omweg waard! Wellicht proberen we een keer wat anders bij het volgende bezoek.
  • Is dit een plek waar je ingredi├źnten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Waar ben je naar op zoek?

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. De bediening is vriendelijk en het eten werd normaal vlot gebracht. Datum van bezoek: november Even op zoek naar een geschikte eetgelegenheid belandden we hier. Goede prijs kwaliteit. Niet ten onrechte van de keuken.

Is dit uw vermelding. Uitgegroeid vanuit een erg goed chauffeursrestaurant. Datum van bezoek: september Datum van bezoek: januari Vriendelijk ontvangen, attente medewerk st ers. Wat te doen. De zaak is kindvriendelijk Meer.

Foto en Video (15)

Een etentje met de hele familie is mogelijk in buffetvorm en erg aan te raden. Goed restaurant, lekker eten, niet te duur en snelle bediening. Ik heb hierover ook gelijk mijn ongenoegen geuit bij uw personeel.

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Vlotte bediening, redelijke prijzen! En smaken verschillen Henk Wevers. Behalve op zondag kan je de avond van te voren hier komen slapen. Ook een feestje is hier geen probleem.

Hoofdgerechten

Het hoofdgerecht een vispotje. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Een lekkere malse biefstuk en de spare-ribs D menu kaart is uitgebreid en tevens is er een dagmenu.

Alle restaurants in Zevenbergschen Hoek weergeven.

  • Beoordeeld op 16 juli via mobiele applicatie Van de snel weg.
  • Kortom, als je veel trek hebt , grote porties behalve de carpaccio.
  • Enorme parkeerplaats voor de deur en bereikbaar vanaf de autowegen uit Bergen op Zoom en uit Breda en uit Rotterdam, natuurlijk.
  • Al met al een diner onwaardig voor uw restaurant.

Ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat dit een handelswijze is van uw zaak. Datum van bezoek: januari Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Even op zoek naar een geschikte eetgelegenheid belandden we hier. Op zaterdag vind je geen vrachtwagenchauffeurs, maar toch is het altijd druk? Antwoord van Cees K Hotel restaurant de gouden leeuw moerdijk beoordeeld. Je moet het wel treffen of de kok een goeie dag heeft.

Openingstijden

Datum van bezoek: december Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Ik heb hierover ook gelijk mijn ongenoegen geuit bij uw personeel.

Kaart met redelijk veel keus. Taal Nederlands. Ik ben een beetje verbaasd door de lage waardering.

  • Parkeren croeselaan utrecht
  • Glazen voor houtkachel
  • The bold and the beautiful gemist gratis terugkijken
  • Kunststof bakje met deksel