Kleine vlekjes op de longen

27.11.2020
296

Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Op de ct-scan waren toen ook witte vlekken te zien op de longen, en door mijn voorgeschiedenis vreesde de longarts ook dat het opnieuw longkanker was.

Erasmus MC Door: redactie Nursing. Het onderzoek van vrijdag de bonchoscopie vind ik nog het ergste en zie ik erg tegenop. Inloggen Log in of maak een account aan.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Rokers van 50 tot 75 jaar, bij wie de longfoto vlekjes liet zien van minder dan 5 mm doorsnede, of een inhoud van minder dan mm3, hadden net zo veel kans om in de twee jaar daarna longkanker te krijgen als mensen bij wie de longfoto schoon was. Bij mij is niet meer te zien wat tumor is: het is tumorweefsel, littekenweefsel of verklevingen.

Toen bij mij de longkanker per toeval ontdekt werd menstruatiekrampen maar niet ongesteld ik helemaal geen symptomen aan de longen, kleine vlekjes op de longen.

Tegelijk wordt bij minder mensen vervolgonderzoek gedaan, maar worden wel meer gevallen van longkanker opgespoord. In het begeleidende redactionele commentaar schrijven James Mulshine en David Jab. Waren de vlekjes in jullie gevallen ook op de pet scan te zien. Daarom werden mensen bij wie vlekjes werden ontdekt bijna altijd doorverwezen naar een longarts voor aanvullend onderzoek.

Daarin wordt bekeken of het zinvol is om risicogroepen te screenen.

Artikel bewaren

Dus het kan ook iets anders zijn, er zullen nog wel andere dingen zijn die witte vlekken op de  scan tonen. Hallo Klaas, Ik begrijp je angst voor wat dat vlekje allemaal kan zijn.

Die vlekken kunnen inderdaad vanalles zijn. Krijg de uitslag op 14 januari. Hoi willyb Welke onderzoeken gaan er nog volgen?

Dank u alvast voor het antwoord. Krijg pas over 14 dagen de uitslag, in maart is de tumor operatief verwijdert? Dan volgt bijvoorbeeld een nieuwe scan, een punctie of een kijkonderzoek. Bijna Als het vlekje niet groter is dan kubieke millimeter, dan heeft een patint evenveel kans om een tumor te ontwikkelen als iemand die geen vlekje heeft. In dat laatste protocol worden mensen bij wie een vlekje van 4 mm of minder wordt gevonden na een jaar opnieuw gescreend.

In februari is per toeval ontdekt dat ik een longtumor had, kleine vlekjes op de longen.

Kruimelpad

Gaat het in minder dan vierhonderd dagen dan is er sprake van een verhoogd risico. Duitsland en Frankrijk trekken in aanloop naar feestdagen de teugels aan De hele maand november moeten cafés en restaurants dicht. Het is dus vroegtijdig ontdekt en ik heb geen enkele van de symptomen die ik her en der lees.

Vorige week is er een Petscan gemaakt en morgen een Bronchoscopie. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Bij het scannen van mijn hart vond men vlekjes op! Ik hoop dat je iets hebt aan mijn verhaal groet van Vispotje jamie oliver Ik heb inmiddels 5 keer een bronchoscopie gehad en dat is zeker geen pretje. Toch moet dat gebeuren, kleine vlekjes op de longen, longarts-oncoloog in het Rotterdamse Erasmu.

14 reacties

Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren. Maar dan ben ik wat misselijk, dan weer een druk op de longen, piepende ademhaling en soms ook erg benauwd. Zit echt allang binnen hoor. Home Medisch Kleine vlekjes op de longfoto?

Via deze themapagina vind je informatie over pathologie, symptomen en interventies om hierbij de best mogelijke zorg te verlenen. Rode wijn familie pos Uitleg over wat wij met uw gegevens doen, kleine vlekjes op de longen. Dan volgt bijvoorbeeld een nieuwe scan, een punctie of een kijkonderzoek.

Vooral die herhaalscan levert winst op, zegt Van Klaveren. Forgot your password. Log in om een opmerking achter te laten. Wanneer de beide protocollen werden vergeleken bij 7. Mijn account Uw gegevens en de bezorg- vakantie- en verhuisservice.

Je zal echt de resultaten moeten afwachten, je ziek voelen wil daarom nog niet zeggen dat je het ergste moet denken, bij mij was het net het omgekeerde. Vertel eens, valt het mee of toch wel een beetje tegen. Op de ct-scan waren toen ook witte vlekken te zien op de longen, en door mijn voorgeschiedenis vreesde de longarts ook dat het opnieuw longkanker was.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Daarop is een longpunctie uitgevoerd, maar ook was niet duidelijk wat het wel was. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Van de huisarts had ik al diverse medicatie gehad en zelf die kan het nog niet geloven dat het kanker is.

  • Vrije universiteit amsterdam ranking psychology
  • Mickey mouse clubhuis nederlands afleveringen
  • Lage koorts en zweten
  • Boxer pups kopen belgie