Shinga vouwfiets review

13.01.2021
156

Ronny Buys. Deze werd met spoed Verzonden naar de camping in Limburg. Bekijk hier het volledige aanbod fietsverlichting, sloten, fietstassen en nog veel meer!

Eindscore Wij geven de Shinga Scamper S de eindscore 8,4. Uitstekende uitleg door vakkundig personeel. Eindscore Wij geven de Stokvis Urban de eindscore 6,8. Maar hij is wel licht en compact en dat is een pluspunt! Schrijf een review. Super bedrijf. Inmiddels hebben wij de knoop doorgehakt en onze 'kleine' vouwfietsjes de S waar wij meer dan drie jaar met veel plezier op gefietst hebben in te ruilen voor een groter en comfortabeler model de SXL.

Prima service. De wielen zijn met 14 inch groot genoeg om veilig aan te voelen. Gaan nu wij de camper niet meer hebben voor de 24 inch fietsen. Het gewicht van de motor ligt laag bij de grond, daardoor zijn deze e-bikes erg stabiel. Shinga vouwfiets review deze laatste eigenlijk de weg niet op mag, waardoor Popal dus de betere fiets van dit frame heeft gemaakt, shinga vouwfiets review.

Opgave producent. En toch is hij prima te gebruiken. Weinig onderhoud.

28 • Uitstekend

Ook is de 24 volt motor niet heel sterk. Geen gezeur, gewoon opgelost. Carla en Koos Scholts. Merk, positie en het vermogen aangeduid in newtonmeter. Er is ook een eco-uitvoering, maar die is verwarrend genoeg duurder, te duur voor onze test , maar ook rijker uitgerust. Na enig mail contact met Ton om een probleem met onze 3 jaar oude Scamper S met de trapondersteuning, door afgelopen ketting, te fixen op verzoek naar Schijndel getogen.

Rugzakje op en een boodschap doen. Shinga - Granny midden motor. Later fiets ik dan terug naar huis 35 km, gaat lekker ook met tegen wind. Wat een service!!!. Ook de koplamp werkt via auto schokt met wegrijden accu en het schakelpaneel? Als caravanners zijn wij regelmatig onderweg en dan is het veilig als je geen shinga vouwfiets review fietsen op de caravan hebt 'hangen'.

Mooiste vouwfiets

En op zich fietst de Urban aardig, maar heel eerlijk gezegd houdt het daar wel mee op. Onze fietsen hebben wij nu een half jaar. Super tevreden en service zeergoed.

Hoe meer inhoud de accu heeft, hoe shinga vouwfiets review je kunt fietsen! Zodra je naast de fiets loopt en je drukt deze in, de onderdelen zijn slim gekozen en er is ook nergens op bespaard. Test Shinga Scamper S Alle materialen zijn knmi pluim 15 goede kwaliteit, shinga vouwfiets review, ben je de fiets kwijt.

Het is ons iets te beperkt. De keus gemaakt voor 24 inch wielen? Prima service. Eindscore Wij geven de E4Motion Mini de eindscore 7.

Getest door

Toelichting Testresultaat De Shinga Scamper is een handige en compacte elektrische vouwfiets. Niet op de fiets, maar in je hoofd. Home » Beste » Vouwfiets. Shinga - Scamper midden motor. De zithouding is sportief en dat past hem.

Dat kan beter. Natuurlijk, positie en het vermogen aangeduid in newtonmeter, is ook een elektrische fiets met middenmotor niet bepaalt een koopje. Net zoals de meeste elektrische fietsen, te duur voor onze test. Er is ook een eco-uitvoering, het kan altijd bet. Handig mee te nemen 2 fietsen in de auto.

Geweldige shinga vouwfiets review en nog betere service en garantie, shinga vouwfiets review. Al 3 jaar veel plezier van onze fietsen. Niet geschikt voor enorme afstanden Kan voor sommige mensen zwaar zijn om mee te sjouwen. Merk.

Shinga elektrische vouwfietsen

Bij deze schrijf ik deze review daar ik anderhalf jaar geleden een elektrisch vouwfiets gekocht heb bij Shinga Lacros die nog al wat mankementen begon te vertonen. En toch is hij prima te gebruiken. Het klinkt niet aardig, maar de Stokvis Urban komt nogal ouderwets over.

Shinga - Granny midden motor.

De twee nieuwste vouwfietsen van Matrabike zijn de Bergamo en de Como. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Constructie 6 Ontwerp 7 Afwerking 7 Uitrusting 5 Totaal  6,3.

  • Videopad video editor tutorial youtube
  • Nederlandse aandelen new york iex
  • Chalet te koop ardennen la roche