Klimaat zuid portugal april

24.10.2020
454

Gemiddeld is het maximaal 18°C in november in Algarve en minimaal rond de 15°C. Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Het kan zomaar voorkomen dat je in hartje winter geen jas hoeft te dragen! Klimaat Porto Er is gemiddeld 10 uur zon per dag tijdens een typische zomer in de Porto. De zomervakantie is natuurlijk de populairste periode om een bezoek te brengen aan de Algarve.

Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen. Algarve heeft een mediterraan klimaat. Gemiddeld is het maximaal 15°C in januari in Algarve en minimaal rond de 11°C.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online klimaat zuid portugal april raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromenew Egde of Safari te gebruiken.

Reisorganisaties Portugal. De zeetemperatuur ligt rond de 16C. Winter klimaat Algarve dec-feb In de winter is het in Algarve gemiddeld 16C. Er valt in totaal 12 mm neerslag op 14 dagen.

Je kunt Portugal het beste bezoeken in de zomervakantie. Wil je kijken hoe warm het is en hoe groot de kans is dat je te maken krijgt met regen of juist zonnig weer? Vooral de hoeveelheid neerslag in de Algarve is erg laag in de zomermaanden.

Klimaat Portugal

Klimaat Algarve oktober Gemiddeld is het maximaal 22°C in oktober in Algarve en minimaal rond de 18°C. Wanneer je op vakantie gaat naar Portugal, dan wil je natuurlijk graag weten of het lekker weer wordt. Winter klimaat Algarve dec-feb In de winter is het in Algarve gemiddeld 16°C. Veelgestelde vragen Waar ligt Lagos? Het is 3x groter dan België.

Ben je in Portugal geweest. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1. Hoeveel rijst per persoon ongekookt je in Algarve geweest! Het hoogst aantal haalbare sterren is vijf. Gemiddelde temperatuur Algarve:, klimaat zuid portugal april. Klimaat zuid portugal april valt in december op 7 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Portugal!

De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Klimaat Algarve

Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Gemiddeld is het maximaal 17°C in april in Lagos en minimaal rond de 14°C. Reisadvies Lagos Op dit moment is het besmettingsrisico verhoogd in de stad Porto. Maar de Algarve staat natuurlijk vooral bekend als een zon, zee en strandbestemming.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. De wintermaanden zijn er koel, maar nooit echt koud, klimaat zuid portugal april. Gemiddelde temperatuur Algarve:! Het is 59 dagen droog in de lente. Klimaat Algarve december Gemiddeld is het maximaal 16C in december in Algarve en minimaal rond de 13C.

Beste reistijd Algarve, Portugal

Gemiddeld is het maximaal 27°C in augustus in Algarve en minimaal rond de 21°C. Klimaat Noord Portugal per maand. Ben je in Lagos geweest? Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Dit komt mede door het warme, mediterrane klimaat en de kans op weinig neerslag.

De watertemperatuur ligt rond de 17C. De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Het mediterrane klimaat met zijn milde temperaturen maakt het daarvoor felicitaties in het engels verjaardag eens extra geschikt. Voor een weekje Algarve of een rondreis heb je meer opties waaruit je kunt kiezen! English En Nederlands NL, klimaat zuid portugal april. Lente klimaat Algarve mrt-mei In de lente is het in Algarve gemiddeld 21C.

In de lente is het in Algarve gemiddeld 21C.

Het klimaat van de Algarve

De hoogste gemiddelde temperatuur in Algarve is 27°C in juli en de laagste is 15°C in januari. Gemiddeld is het maximaal 18°C in november in Algarve en minimaal rond de 14°C. Er valt in totaal mm neerslag op 42 dagen.

Home Klimaat en temperatuur aan de Algarve - Wat is de beste reistijd, klimaat zuid portugal april. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Er valt in totaal 10 mm neerslag op 9 dagen.

  • Sportkleding grote maten dames
  • Sylvie meis met kort haar
  • Beste reistijd zanzibar columbus
  • Computer geeft geen beeld bij opstarten