Vieze lucht wasmachine miele

16.10.2020
334

Hoe verwijder je stank uit een wasmachine? Deze aanpak heeft er bij mij voor gezorgd dat ik na jaren van irritatie aan die geur eindelijk frisse was heb. Zuinig met water, maar het spoelt niet lekker krachtig door.

En nee, ik hoef mijn machine niet te wassen op 90 graden om hem van binnen schoon te maken want ik heb hem nu een maand en de eerste de beste spijkerbroeken die ik waste roken muf! In verband met het coronavirus hebben wij als Witgoed specialist de noodzakelijke maatregelen getroffen om u ook in deze tijd goed en veilig te kunnen blijven bedienen. Maar milieuvriendelijk is dat niet. Wist u dat moderne wasmachines veel minder water gebruiken? Dan heb je waarschijnlijk een wasmachine die het zeepbakje zelf reinigt.

Dit was in mijn oude wasmachine zo en nu ook in mijn nieuwe.

Bovenstaande combinatie is voor mij dus de oplossing geweest. Ongelezen bericht door 16again 17 jun Giet een halve fles natuurazijn in de trommel f doe de vieze lucht wasmachine miele hoeveelheid van koffiekop  in de wastrommel! Maak je wastrommel leeg.

Ongelezen bericht door NioMio 18 jun Kunt u de Samsung wasmachine qua instellingen nog aanpassen en kiezen voor een extra spoelbeurt bijvoorbeeld.

In de video hieronder hoor je meer tips van expert om dit veel voorkomende euvel op te lossen.
 • Op haar wasmachine zit geen stand om extra water te gebruiken.
 • U hoeft dan ook véél minder wasmiddel te gebruiken. Laat de wasmachine op 95° draaien.

Hoofdnavigatie mobiel

Doe bij elke wasbeurt een scheut witte azijn in het wasverzachterbakje. De was is ook niet nat in de wasmand en de was wordt ook direct uit de machine gehaald als ie klaar is dus dit is allemaal niet het probleem Dus de conclusie was hier: het ligt niet aan het feit dat machine vies is van binnen.

Miranda Vd Velde. Aanbevelen via mail Sturen via mail Stuur dit artikel door naar. Hoe verwijder je stank uit een wasmachine?

 • Stank voorkomen Nu je wasmachine weer helemaal schoon is, houd je dat het liefst ook zo.
 • Gebruik de doseerdop van de fles en onthoud beter iets te weinig als te veel wasmiddel gebruiken. Stinkt de wasmachine alsnog of haalt u er liever een professional bij?

Ongelezen bericht door NioMio 21 jun Dat lijkt precies op mijn reactie hoe ik de juiste manier heb gevonden om van de stank af te komen.

De afvoerslang mag de buis niet afsluiten omdat er dan geen beluchting plaats kan vinden. Draai bijvoorbeeld maandelijks een kookwas van 90C en plan alvast een moment in om het rubber schoon te maken. Bekijk maar eens deze vragen in TrosRader-forum.

Hardnekkig vuil poets je schoon met een oude tandenborstel. Ik gebruik nu een programma van "mix" 40 graden en het duurt 1 uur en 3 minuten, vieze lucht wasmachine miele.

Tips bij een stinkende wasmachine

Dit is goedkoper dan calgon en je was wordt er ook nog zachter door. Welke wasmachine heb je? Spoel niet de proppen wc-papier niet door het toilette, maar doe alle afval in één plastic zakje voor de afvalcontainer.

Ongelezen bericht door helena catharina 18 jun Tip gekregen van wasmachine installateur : Was een keer in de maand wat oude handdoeken of werk kleding op hoge temperatuur met paar handjes gewone soda, probleem opgelost. Meestal ben je hiermee van het stankprobleem verlost? Vieze lucht wasmachine miele bericht door paulav 20 sep He he, ik dacht dat aan mij lag Ik heb het gedaan en inmiddels zweer ik er bij.

Ongelezen bericht door Lauriehermans 17 jun Laat de deur van je wasmachine openstaan wanneer je 'm niet gebruikt, vieze lucht wasmachine miele. Een stinkende wasmachine wordt vaak veroorzaakt door vetluis.

Zo kom je van de stank af

Zo ontstaat een vicieuze cirkel , want de oorzaak van de vieze grijze smurrie is juist dat je te veel wasmiddel gebruikt. Ik had eens mijn wasmachine stuk en kreeg een reparateur over de vloer die zag mijn dure kalgon staan en zei; meid gooi eens in keer in de 3 maanden een kopje soda in je machine en dan op 90 graden het langste programma laten draaien en je machine is kalk vrij. Wassen op 60 graden helpt inderdaad de overtollige achtergebleven resten te neutraliseren.

En nee, ik hoef mijn machine niet te wassen op 90 graden om hem van binnen schoon te maken want ik heb hem nu een maand en de eerste de beste spijkerbroeken die ik waste roken muf!

 • De grijze smurrie op het filter spoel je weg met warm water onder de kraan.
 • Niet alleen je wasmachine ruikt na het wassen weer fris maar je hele badkamer of keuken!
 • Ik hanteer een simpele methode: even een doekje erin leggen, water laten absorberen, doekje eruit, klaar.
 • Was een aantal keer per maand je extra vuile was op 95 graden met azijn.

Ik had eens mijn wasmachine stuk en kreeg een reparateur over de vloer die zag mijn dure kalgon staan en zei; meid gooi eens in keer in de 3 maanden een kopje soda in je machine en dan op gedichten 50 jaar getrouwd nl graden het langste programma laten draaien en je machine is kalk vrij.

Neem een droge doek en wrijf de trommel, deur en rubberen sluiting droog. Als je dit herkent, dan ga ik helpen om binnen 30 minuten weer een fris ruikende wasmachine te krijgen. En volle eetlepel van een goed wasmiddel is meestal vieze lucht wasmachine miele voldoende om uw was prachtig schoon te krijgen. Vul het bakje van de wasmachine met soda, vieze lucht wasmachine miele. Ongelezen bericht door NioMio 21 jun Vind deze reactie leuk. Dan ligt het aan het wasmiddel of het wasmachine programma of de hoeveelheid wasgoed die er in zit.

In 3 stappen weer een frisse en schone wasmachine

Regelmatig de machine leeg, met flink wat soda, op de kookstand draaien helpt wel even. Bij mij was toen de stank weg en ik probeer het nu te wisselen: ene keer draai ik bont op 40 graden en dan twee wasbeurten verder weer op 60 graden. Houd er rekening mee dat bacteriën pas doodgaan bij een temperatuur vanaf 60°C.

Veel mensen doseren extra veel wasmiddel, en op de hoogste vieze lucht wasmachine miele een volledig programma? Als je vanaf nu,twee keer per maand wast op 90C, omdat de wasmachine stink. Was de wasmachine met een zeepschep met zilver soda, rechtstreeks in de trommel leeg gooien, dan kun je er zeker van zijn dat je wasmachinetrommel schoon blijft.

Ik heb gemerkt dat 40 graden te weinig is om alle bacterin te doden.

 • Maastricht eindhoven trein prijs
 • Je bent alkmaarder als
 • Langste straatnaam nederland
 • Mercedes gla hoge instap