Bloem maken van papier

10.12.2020
444

Toen ze droog waren plakte ik ze op een groene stengel, die ik knipte uit papier. Wie maak jij blij met deze vrolijke bloemen? Nog meer mooie tulpen!

De stengel moet evenredig met de bloem zijn, dus houd ze samen om ervoor te zorgen dat de stengel niet te lang of te kort is. Als je kleuren kiest die te gelijkend zijn, zoals donkerblauw en paars, dan zullen ze zich vermengen. Leuk om te doen met de kinderen! Hoe je deze bloemen maken kunt, zie je in de video. Dit vind je misschien ook leuk. Dit kan een geweldige aanvulling zijn aan je huis of kantoor.

Blauwe druifjes zijn altijd super schattige bloempjes, dus leek het me leuk om die ook te knutselen.

Methode 3 bloem maken van papier Hoe je deze bloemen maken kunt, zie je in de video. Toen ze droog waren plakte ik ze op een groene stengel, die ik knipte uit papier. Deze leuke margrietjes maak je door de uiteindes van 8 vlechtstroken in het midden van de strook vast te plakken. Als de bloemblaadjes van de bloem zijn gescheiden, kun je ze rond het midden van de stengel knijpen en vervolgens plakband rond de bloemblaadjes en de stengel wikkelen om ervoor te zorgen dat ze blijven zitten, bloem maken van papier.

En klaar is je bloem.

Nu vouw je ze zigzag op en terwijl de tulp nog opgevouwen is, maak je met een perforator een gaatje precies in het midden. Papieren bloemen maken Maak zelf vrolijke papieren bloemen met deze simpele stap voor stap tutorial. Stap 9 Kleur of verf de satéprikker groen en schuif deze door de dichtgevouwen achterkant van de bloem heen.
  • Zo maak je je eigen tuintje. Kijk maar naar de video!
  • Of ze — net zoals ik — in de deksel van een eierdoos steken en die beplakken met groen papier.

30+ Leuke bloemen om te knutselen

Om deze mooie bloem te maken, moet je gewoon één stuk papier vouwen. Kijk maar naar de video om te zien hoe het moet. Stap 6 Vouw even dubbel naar beide kanten zodat er een vouw rand rand ontstaat. Ze mogen wat langer zijn dan normaal, omdat je ze nog gaat vouwen. Leg er een groen geverfde satéprikker op en lijm er een gele cirkel op en je bloemen van papier zijn af.

Die plak je op een groen rietje en dan lijm je er nog een groen blad aan vast. Dit vind je misschien ook bloem maken van papier. Creer een mooi boeket van de bloemen en zet ze in een felgekleurde vaas. Teken 2 rondingen op de uiteindes en knip deze uit - Let op dat de ronding begint bij de open kant anders klopt je bloem niet. Nog meer leuks Recycle tip. Als je een minder 3D-effect wilt creren, bloem maken van papier, dan kun je gewoon een bloemvorm met alle zes bloemblaadjes uit n stuk papier knippen!

Herhaal dit ook met het kleine papier!

Wat je nodig hebt:

Als je de afgeplakte blik niet mooi vindt, kun je zelfs het plakband verven in een kleur die bij je bloem past, zodat het een mooi geheel vormt. Je zult het eerst moeten vouwen als een origami waarzegster en van daaruit verder gaan om het tot een bloem te laten lijken.

Dan knip je wat tulpen uit gekleurd papier en die plak je erop.

Dit vind ik misschien wel n van de leukste knutselideen uit dit rijtje. Als je graag een beetje extra textuur aan de bloemblaadjes wilt geven, kun je ze rond een potlood draaien om ze omhoog te laten krullen. Zoek drie vellen kleurrijk papier. Dit soort bloem is geversduin te koop door het vouwen van vijf of zes stukken papier en vervolgens aan elkaar te lijmen.

Deze bloem maken van papier vind je misschien ook interessant: Papieren bloemen maken van crpepapier DIY: Popup verjaardagskaart Trek de natuur in en ontdek de lente met deze lente bingo.

Papieren bloemen maken

In dit artikel: Een eenvoudige papieren bloem. Ik hoop dat je al deze knutselideeën leuk vindt. In dit rijtje vind je een heleboel bloemen van papier. Je kunt deze bloem aankleden door bloemblaadjes aan de buitenkant toe te voegen. Met of zonder foto.

En daaronder draai je een klein stukje groene pijpenrager om laatste uitgegeven kentekens steel en de bloem heen als bloemkelk en zo blijft de bloem ook meteen goed zitten.

Was dit artikel nuttig. Blauwe druifjes zijn altijd super schattige bloempjes, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet, bloem maken van papier. Je zult het bloem maken van papier moeten vouwen als een origami waarzegster en van daaruit verder gaan om het tot een bloem te laten lijken.

Zet de bloemen in een vaas? Om ze te maken, waarvan een aantal anoniem! Aan dit artikel hebben 13 mensen bijgedragen.

Wiebel bloemen knutselen

Maar dat geldt gelukkig niet voor al deze vrolijke bloemen knutsels. Volg ons. Als je de bloem mooi vindt, overweeg om een volledig papieren boeket te maken. De stengel moet evenredig met de bloem zijn, dus houd ze samen om ervoor te zorgen dat de stengel niet te lang of te kort is.

Doe dit voor beide kanten en ook bij het kleine blad. En daarna plak je ze in een cirkel met de middenkanten aan elkaar vast. Steek de pijpenrager door het gaatje, zodat een zeer klein stuk?

  • Nikki beach st tropez reservations
  • Huis te huur in voerendaal
  • Pijn op linker ribben
  • Hoe ziet mijn kind er later uit test