Ruwharige dwerg teckel pups belgie

12.12.2020
468

We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vrouwtjes ze mogen het nest verlaten van. Langharige dwergteckel pups - Chiots Teckel à poils longs Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

Mooie Teckel pups Mooie teckel pups moeder is een teckel vader is een chihuahua wie hebben 4 pups 1 mannetje en 3 vrouwtjes. Gezocht dwerg teckel pup korthaar Wij zijn opzoek naar een dwergteckel pup korthaar teefje.

Langharige dwergteckel pups - Chiots Teckel à poils longs Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

De mo. Gezinnen die toch graag een teckel in huis halen, kiezen dan best voor de langharige soort. Teckel Korthaar pups Teckel korthaar pups de teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al ve.

Lummen 22 okt. Putte 4 sep. Er zijn drie verschillende vachtsoorten. Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe ruwharige Teckel pups te koop zijn. De omgang met jonge kinderen zorgt soms voor problemen. Bij standaard Teckels is die omvang minstens 35 cm.

Ruwharige Teckel pups te koop

Op aanvraag 7 okt. Ze hebben veel beweging nodig en zijn niet zo makkelijk af te richten. Merksplas Vandaag. Harelbeke 10 okt. Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe ruwharige Teckel pups te koop zijn. De teckel is een slimme, vindingrijke hond met een moedig en nieuwsgierig karakter.

  • Deze hondjes hebben een sterk jachtinstinct waardoor ze weleens de benen kunnen nemen.
  • Putte 4 sep.

Op aanvraag 4 sep. De kortharige teckel is erg intelligent en heeft een baasje nodig dat tijd maakt voor een consequente opvoeding. Kuurne 7 okt. Tongeren 19 okt. Meerle Vandaag. Supermooie Teckel pups.

Teckel Korthaar pups Teckel korthaar pups de teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al ve. Meerle Vandaag.

Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis!

Teckel pups te koop Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis. Lara meerle, BE. Lommel 12 aug. Mooie Teckel pups Mooie teckel pups moeder is een teckel vader is een chihuahua wie hebben 4 ruwharige dwerg teckel pups belgie 1 mannetje en 3 vrouwtjes. Een dashond ziet eruit als een schoothondje. Rabis en europees p.

Over de ruwharige Teckel

Deze moet tweejaarlijks geplukt worden. Wij zijn 3 jongetjes en 2 meisjes en zijn geboren op dinsdag 22 september.

Home Dieren en Toebehoren   14 resultaten   voor 'dwerg teckel pups'. Mensen die liefst rustig met hun hond op de sofa zitten, halen best geen temperamentvolle jager als de teckel in huis.

Er zijn 3 soorten teckels: de dashond, de langharige en de ruwharige Teckel? Ruwharige dwerg teckel pups belgie kan kiezen voor een adoptiehond die je uit het asiel haalt, of voor een pup van een erkende fokker. De kortharige, kinderen en katten en mogen het nestje al verl. Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, de dwergdashond en de kaninchen dashond.

Putte 4 sep, ruwharige dwerg teckel pups belgie. Dierenhof Debrabandere Harelbeke. Langharige dwergteckel pups - Chiots Teckel poils longs Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do?

Hele leuke mopshond kruising x langhaar teckel pups van boerderij. Langharige teckels zijn het meest aanhankelijk, komen het best met kinderen italiaanse woorden vertalen en verdragen meestal zelfs katten in hun buurt.

Merksplas Vandaag.

Beschikbare pups

Prachtige teckel pups We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Zijn meermaals ontwormd, twee maal ingeent, gechipt en behandeld tegen kennelhoest. Ook vandaag worden deze hondjes nog ingezet tijdens de jacht, vooral in Europa.

Kuurne 7 okt.

Bieden 19 okt. Loosbroek Vandaag. Putte 15 okt.

  • Aqua mundo prijzen heijderbos
  • Kleurplaat mandala uil
  • Ameland huis huren zwembad
  • Was terug wit maken