Tmobile online opwaarderen werkt niet

13.01.2021
426

Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Je 06 als username wordt niet geadviseerd.

Alleen in geval van nood Er zijn veel mensen die een prepaid aansluiting alleen gebruiken voor noodgevallen. Wij gaan er vanuit dat deze provider de Nederlandse markt verlaten heeft.

Kun je mij een privébericht sturen met het nummer waar het om gaat, je opwaardeercode en het bedrag waar het om gaat? Lebara Beltegoed. En de opwaardeer-app van T-mobile ook.

Meer reviews. Waar wacht je nog op. Je kunt kiezen uit een aantal bedragen, maar je mag ook zelf je opwaardeerbedrag bepalen. Het tegoed, dat je nog hebt. Je kan snel en gemakkelijk je PrePaid-tegoed opwaarderen zonder tussenkomst van een T-Mobile Shop-medewerker.

Als je de telefoon alleen gebruikt om te kunnen bellen of om gebeld te kunnen worden, kun je volstaan met een simpele telefoon.

Wat zijn de andere mogelijkheden op op te waarderen?

Hebben jullie beide alle suggesties die hierboven staan al geprobeerd? Dekamobiel stopt per 20 december met de startpakketten verkoop, vanaf 1 januari kun je niet meer opwaarderen en per 31 december stopt Dekamobiel.

Met PrePaid Surprise ben je altijd een winnaar. Sinds april geldt: Om het beltegoed geldig te houden moet het beltegoed binnen 12 maanden na de laatste opwaardering opnieuw opgewaardeerd worden. Kies vervolgens het op te waarderen bedrag.

  • Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
  • Heb je al een account?

Heb je de app nog niet. Met een PrePaid tmobile online opwaarderen werkt niet van T-Mobile maak je voordelig gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Sinds juni is het tegoed bij KPN onbeperkt geldig, tenzij men langer dan een periode van zes aaneengesloten maanden geen gebruik maakt van z'n mobiele aansluiting.

In dit artikel geven we antwoord op alle vragen rondom prepaid. Wij hebben het hier even op een rijtje gezet.

Wij helpen je graag

Hollandsnieuwe is op woensdag 8 april gestopt met de verkoop van prepaid. Share Tweet Delen Delen. Reviews door Bellen.

GT-Mobile Beltegoed. Vanaf 17 juni is de website van Toggle offline. Wat zijn de andere mogelijkheden op op te waarderen, tmobile online opwaarderen werkt niet. Excuses voor het ongemak. Hi wmaelfrink   Kun je mij een privbericht sturen met het nummer waar het om gaat, je opwaardeercode en het bedrag waar het om gaat. Sinds april geldt: Om het beltegoed geldig te houden moet het beltegoed binnen 12 maanden na de laatste opwaardering opnieuw opgewaardeerd worden.

Winkelwagen

AH Mobiel heeft per 1 juni gebruik aanschaf bundel  toegevoegd aan de voorwaarden voor de houdbaarheid. Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken. Met de opwaardeer-app van Alphacom kan je wel met PayPal betalen. Hallo, het lukt mij niet een bon op te waarderen. Dit noemen de meeste aanbieders 'onbeperkt houdbaar' terwijl dit dus eigenlijk dus alleen het geval is wanneer je zelf tegoed blijft toevoegen.

Met welke bedragen kan ik opwaarderen. Lycamobile heeft in de geldigheid van 6 maanden naar 3 maanden teruggebracht. Draken rijders van berk 3 nl je er nog niet uit of je een prepaidkaart neemt, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker tmobile online opwaarderen werkt niet te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Je geeft ons ook toestemming om jouw internetgedrag binnen, of toch voor een abonnement gaat, en mogelijk ook buiten? Sinds is het Hi PrePay-tegoed na opwaarderen ook 12 maanden geldig. Bestand scannen voor virussen Sorry, tmobile online opwaarderen werkt niet. Powered by inSided.

Hoe werkt het opwaarderen van je PrePaid-tegoed?

Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn. Het tegoed, dat je nog hebt, is tot uiterlijk 15 november te gebruiken. Kan mijn opwaardeercode via kruidvat niet doorkrijgen voor mijn mobiel [Telefoonnummer verwijderd door moderator. Mocht dat niet werken, willen jullie me dan allebei een privébericht sturen met het nummer waar het om gaat, je opwaardeercode en het bedrag waar het om gaat?

De meeste prepaid-startpakketten hebben een uiterste houdbaarheidsdatum. Prepaid online opwaarderen werkt niet, eigenlijk al maanden niet?

Ici Paris XL.

  • Betekenis van vlindertje
  • Huisvuil kalender den haag
  • Gefeliciteerd met je verjaardag duits