Hoe lang vliegen van antalya naar cyprus

07.01.2021
325

Hieronder lees je meer over de verschillende vliegtijden naar airports in Turkije. Het is één grote terminal met zeven vleugels. Zowel qua taal als invloeden vanuit de cultuur.

Dit is een bekende vakantiebestemming. Hier doe je gemiddeld rond de 3 uur en 35 minuten over. Of gaat jouw voorkeur uit naar een relaxte vakantie aan een van de prachtige stranden van de Turkse Rivièra? Twee voor binnenlandse vluchten en vijf voor internationale vluchten.

Aantal sterren. In de zomertijd is het 5 uur later in Thailand.

De weergegeven route is een voorbeeld en niet de daadwerkelijke vliegroute! En is dat weer heel anders dan Paphos. Ook kun je rekening houden met de valuta. Veruit de meeste vluchten vliegen op de luchthaven van Antalya. Ook dit is een rechtstreekse vlucht?

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Antalya (AMS – AYT)

Tegen betaling kun je ruimbagage bijboeken en je mag tot aan 7 kilo handbagage meenemen aan boord. Met een vliegtijd naar Cyprus van ongeveer 4,5 uur, ben je er ook zo! Over Prijsvrij. Je bent dan gemiddeld 5 tot 6 uur onderweg. Vertrek vanuit.

  • Doordat de Boeing van KLM ingericht is op lange vluchten heeft u sowieso een comfortabele reis. Een ideale combinatie van cultuur en strand.
  • Antalya AYT. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie

Izmir ADB. In verband met internationale regels wordt er een tussenlanding gemaakt op een Turkse luchthaven. Heb je een rechtstreekse vlucht. Dan is de vliegtijd 21 uur en 25 minuten vanaf Rotterdam.

Turkije is een heerlijk land om jouw volgende vakantie door te brengen. Filter aanbiedingen.

Vluchtduur ECN - AYT

Veel mensen kiezen er voor om te vliegen vanuit het vliegveld bij hun in de buurt. Dan vertrek u naar uw geboekte accommodatie of start u met de rondreis. Zeker als er tussenlandingen plaatsvinden.

Vanaf hier neemt u de transferbus en begint uw vakantie. De vliegtijd naar Antalya - Turkije is ongeveer 3 uur en 45 minuten. Sinds bestaat Cyprus uit twee gedeelten: een Grieks-Cypriotisch deel aan de zuidkant en het Turks-Cypriotisch deel in het noorden.

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. De vliegtijd Eindhoven - Cyprus naar de stad Larnaca, is 40 uur en 30 minuten.

Goedkoop vliegen naar Turkije vanuit Duitsland

Vliegtijden Turkije. Turkije is een heerlijk land om jouw volgende vakantie door te brengen! Ook deze vlucht is zonder overstap. Naar Paphos vertrekken geen vliegtuigen vanaf Eindhoven.

Velen kennen Cyprus als het geboorte-eiland van de godin Aphrodite, seksualiteit en vruchtbaarheid. In de wintertijd is dat 6 uur. Je kunt rekening houden met het tijdsverschil. De weergegeven route is een voorbeeld en niet de daadwerkelijke vliegroute.

Je ontdekt de beste vluchten met de meest gunstige vluchtduur hieronder. De vliegtijd verschilt per luchthaven. Dus de vliegduur naar Thailand is afhankelijk van het gekozen vliegveld? Hoelang is het vliegen naar Turkije.

In het hoogseizoen kun je vanuit Amsterdam ook rechtstreeks naar Gazipasa-Alanya vliegen, hoe lang vliegen van antalya naar cyprus.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cyprus

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Prijsvrij. Vliegtijd Cyprus - Hoe lang is het vliegen naar Cyprus? De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol kan weer anders zijn naar een stad op Cyprus dan de vliegtijd vanaf Eindhoven of Rotterdam.

U kunt dus rustig blijven zitten. Ook dat kan bij Corendon! In de plaats wordt Turks en Engels gesproken. Uw vakantie is nu officieel begonnen.

  • Anwb routeplanner benzinekosten
  • Vatan kliniek utrecht ervaringen
  • Alle sporten in het frans