Vruchtbare samenwerking in het engels

10.01.2021
360

Nederlands vruchtbare samenwerking. Galgje Galgje Zin in een spel?

Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Engels Sinceramente esperamos más. Meer informatie. We hopen op uw begrip! Dutch Ik hoop werkelijk dat er een vruchtbare samenwerking mogelijk is die positieve resultaten kan opleveren.

Dutch Een vruchtbare samenwerking tussen het Parlement en de Commissie, de twee instellingen die traditiegetrouw het voortouw nemen bij het Europese project, is van groot belang voor Europa.

Nederlands Altijd hopen op een verdieping. Engels We hope for many participants. Dutch Ik bedank hen in het bijzonder voor de vruchtbare samenwerking. Meer bij bab. Waarom doe je het niet allebei.

Zojuist vertaald

Meer informatie. Dutch Ik zou de rapporteur, de heer Chatzimarkakis willen bedanken voor een uiterst vruchtbare samenwerking. Dutch Een vruchtbare samenwerking tussen het Parlement en de Commissie, de twee instellingen die traditiegetrouw het voortouw nemen bij het Europese project, is van groot belang voor Europa. EN fruitful collaboration fruitful cooperation. Laten we contact houden. Engels Además de darles la bienvenida, quisiera expresarles mis mejores deseos de buen trabajo entre nosotros.

Dutch Nu we momenteel in spanning zitten over de uitkomst van de Russische presidentsverkiezingen, is het goed om te benadrukken dat er een vruchtbare samenwerking met Rusland moet worden opgebouwd.

  • Laten we contact houden.
  • We hopen op heel veel deelnemers.

Dutch Dit is een voorbeeld van vruchtbare samenwerking tussen de Commissie en het Parlement. We hope for positive collaboration. Dutch Ik hoop dat dit het charlotte russe dessert recipe vormt van een vruchtbare samenwerking tussen onze beide instellingen. Nederlands Nogmaals, ik hoop op een goede samenwerking. Of liever nieuwe woorden leren.

Dutch Ik dank u allen voor de vertrouwelijke en vruchtbare samenwerking. Dutch Het voorzitterschap zal dit efficint en soepel aanpakken en verwacht een vruchtbare samenwerking. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden, vruchtbare samenwerking in het engels.

Ook in de database

We hopen werkelijk op meer. Nederlands Altijd hopen op een verdieping. Dutch Dit medebeslissingsvoorstel is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen de Commissie en het Parlement. Engels We hope for your understanding!

We hopen op een host die u in ons hotel, vruchtbare samenwerking in het engels. Wij hopen op een spoedige verklaring. Hartelijk dank voor de vruchtbare samenwerking? Dutch Voorzitter, ik wil de heer Garriga Polledo hartelijk danken voor zijn werk en ook ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking in verband met de begroting voor Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

We hope for many participants.

"vruchtbare samenwerking" in het Engels

We hopen werkelijk op meer. Dutch Voor meer kennis moeten we het voor een vruchtbare samenwerking noodzakelijke vertrouwen opbouwen. We are hoping for an unequivocal statement on this at an early date. Dank u wel voor de vruchtbare samenwerking! Dutch Ik dank u allen voor de vertrouwelijke en vruchtbare samenwerking.

Dutch Voorzitter, ik wil de heer Garriga Polledo hartelijk danken voor zijn werk en ook ik kijk uit naar een duur overboeking ing naar rabobank samenwerking in verband met de begroting voor Thank you for your cooperation.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "vruchtbare samenwerking" in Engels, vruchtbare samenwerking in het engels. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Dutch Ik dank u allen voor vruchtbare samenwerking in het engels vertrouwelijke en vruchtbare samenwerking. Dutch Ik hoop dat dit het begin vormt van een vruchtbare samenwerking tussen onze beide instellingen. We hope to become puppys at the end of November. Nederlands We hopen dat Danellandia.

Engels I welcome them here and extend to them my best wishes for successful work with us. Además de darles la bienvenida, quisiera expresarles mis mejores deseos de buen trabajo entre nosotros.

English an a.

Engels We are hoping for an unequivocal statement on this at an early date. Hartelijk dank voor de vruchtbare samenwerking. Dutch Voorzitter, allereerst dank aan collega-rapporteur Moreira Da Silva voor de uiterst vruchtbare samenwerking.

  • Gelukkige verjaardag grappig gif
  • Stekende pijn in bovenbeen voorkant
  • Aloe vera detox 9 dagen