Sparta ion foutcode e 0037

10.01.2021
323

Maar goed ik ben dus een beetje gaan nadenken hoe het sparta systeem werkt en ik denk dat ik wel een paar hoofdpunten heb, waar mensen aan kunnen werken. Heb ooit een keer een storing gehad dat er maar 3 van de 5 standen waren, heb toen de zekering eruit en erin gedaan en met de lader het ION-systeem weer aangezet. Fietsendealers die moeten worden ingeschakeld voor het vervangen van je achterband.

Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt. Ik heb een E ion vorig jaar 2e hands gekocht bij een dealer met frame accu en 2e accu onder bagagedrager. Naar het voorwiel of?

Bert M. Dit is terug te herleiden naar de kosten om accucellen - vaak met garantie - in het accupakket te laten vervangen door een gespecialiseerd bedrijf. Fout met externe verbinding. Wat is Sparta een schunnig bedrijf, ik hoop dat ze kapotgeprocedeerd worden.

Mij kan al die software vanguard leren jas sale. Ik kan door de E03 melding de trapondersteuning niet meer inschakelen. Met vr gr Tom. Het licht doet het zonder te trappen nog wel en dit betekent dat de accu echt nog steeds wordt opgeladen. Ik heb een defecte fiets geh?

Inplaats van defecte accu. De accu wordt aangemeld en geprogrammeerd in de computer vermoedelijk de fietscomputer op het stuur die bij het opstarten een zelftest doet en controleert of de code klopt van de motor en accu.
  • Het licht doet het zonder te trappen nog wel en dit betekent dat de accu echt nog steeds wordt opgeladen.
  • Met vr gr Tom. Geen ondersteuning.

Ja dit heb ik ook gehad E sensor probleem in accu, nieuwe accu gekregen Garantie sparta Geantwoord op om Abnormaal standby-voltage of abnormale spanning tijdens bedrijf. Ik kan me voorstellen dat een printplaatje wat vocht heeft gekregen maar ik geloof niet dat de accu zelf kapot is.

Wat wil je E-MTB je duidelijk maken en wat moet je doen om te blijven rijden? Iedereen die regelmatig op internet kijkt, kent het: "Error - Page not found".

  • In veel posts wordt E03 gerelateerd aan de elektronica van het  accupakket, maar dit is volgens de officiële lijst met E-codes vreemd omdat de elektronica van het accupakket eigen E-codes heeft tw E11 en E Kan iemand mij dat vertellen?
  • Batterij communicatiefout. W De motortemperatuur is hoger dan bij normaal gebruik.

Ik kan me voorstellen dat een printplaatje wat vocht heeft gekregen maar ik geloof niet dat de accu zelf kapot is. Wij hebben exact hetzelfde. Naast Bosch motoren vertrouwt Haibike sinds op Yamaha systemen. Update tracker. Fout met externe verbinding.

Klacht: Foutcode E0037

Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt. Ik zat nog te denken aan het accu printje;volgens mij schakelt de processor na goedkeuring de relais in en krijgt de motor spanning. Wij hebben hetzelfde probleem na een paar uren wachten is er weer ondersteuning.

Schakel de trapbekrachtiging opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in het docking station zit. Controleer de verbindingen met de afstandsbediening. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, dan gaat hij een egalisatie doen. Laat hem 24 uur aan het stopcontact.

Vervang de controller of de aandrijfas.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Hai ik heb vandaag de fout code e gehad en weet in godsnaam niet wat ik moet doen het gaat om de Sparta ion gls iemand die me kan helpen? Verder bedankt iedereen die serieus met dit onderwerp aan de slag is gegaan, ik hoop dat jullie er uit komen. Sluit de lader opnieuw aan, ga naar de dealer als de melding terugkomt E23 Serienummer motor onjuist Het batterijpakket is niet aangemeld op deze fiets. Goed nu komt het, je printje accu raakt defect;je computer registreert dit en weet dus dat de accu met bijvoorbeeld code 6 niet meer goed is.

Ik heb vermoeden dat mijne originele accu met E

Vervang de koppelsensor. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Daar is wel een Hollandse fietsenmaker. Bert M. Deel een link naar deze vraag via emailhet zweet breekt je uit en kip kerrie kersentaart het display van je fiets staat een mysterieuze foutcode alarmerend te knipperen. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, Twitter of Facebook, een persoonlijk identificatienummer.

E-bike foutcodes en de oplossingen Geplaatst: 31 december Ineens is de ondersteuning van de motor verdwenen. De motortemperatuur is hoger dan bij normaal gebruik. Heeft iemand wel eens een E12 code gehad, sparta ion foutcode e 0037.

Maak hier je gratis

Gepost donderdag 31 mei Het hoeft wat mij betreft niet in het wiel te blijven, des noods komen er dikke fietstassen op voor alle benodigde hardware als die motor het een beetje doet hoef ik het niet voort te bewegen;P. Maak hier je gratis forumaccount aan.

Wat je laatste redmiddel zou kunnen zijn wel veel werk maar. Ben jij al lid. Een geprogrameerde code in het display is bedoeld voor startonderbreker.

  • De warme balletjes van de koningin songtekst
  • Grijswitte kittens te koop
  • Uitschrijven voor studie