Auto maakt piepend geluid bij wegrijden

11.01.2021
369

Dat kan zeker. Afbeelding toevoegen.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ik heb het hier niet zo bij de hand maar de distributiesnaar is in de laatste 2 jaar vervangen geweest, incl waterpomp ik kan indien nodig wel even onder de kap kijken vanavond voor de precieze gegevens.

Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Hallo  Ik heb een droger gekocht via marktplaats en heeft nog een jaar garantie is het garantie nog geldig of niet Lees meer. Vaak niet te controleren, je zegt zelf al het is alleen de eerste honderd meter datje rijd, komt door dat de pijp ook daar heelsnel heet wordt, en uitzet, of het moet komen omdat de kantelsteun rubber teveel is uit gelubert, en zodoende het blok te veel kanteld, Reageren Reageren met quote.

Overigens zijn die riemen wel degelijk heelhuids te demonteren als je het juiste gereedschap hebt. Slippende riemen kunnen elk moment klappen.

Plaats antwoord. Het beste is vervangen en als de v-snaar nog in redelijke staat is dan alleen spannen? Maar dan heb je het over piep en jakker geluidjes die niet secondenlang aanhouden maar af en toe even te horen zijn. Zaterdag namelijk een dagje weg en zou zuur zijn als de riem knapt tijdens auto maakt piepend geluid bij wegrijden kort haar modelleren Edit: Ook rond was het aanwezig toen ik de airco aandeed.

Of ze hebben ooit een foute lees normale multiriem gemonteerd. De piep echt een luide piep, mensen kijken zelf om op straat ontstaat precies op het aangrijpingspunt van de koppeling en is weer verdwenen op het moment dat de koppeling opgekomen is.

Quote beremans Ik denk zelf eerder het flexibele gedeelte van de uitlaat, wat de piep veroorzaakt, vaak zit net achter de motor, een draai stuk op de uitlaat, dit omdat je blok kanteld als je optrekt, zou dit er niet zitten dan zou de uitlaat breken, Anders zou ie achteraan de auto zo,n 20cm omhoog gaan, Als het de snaar zou zijn hoor je hem gelijk als je start, En omdat de disterebutie wordt vervangen, wordt ie ook gelijk vervangen dan, immers zit ie op de zelfde krukas tap, en de riem zit altijd voor de disterebutieriem, Het disterebutie pakket betreft dan ook vaak alles, pomp, loop wielen , en de riem, vandaar die hoge kosten, Maar als het de flexibele gedeelte van de uitlaat zou zijn zou je de piep dan constant horen? Dit kan veel vragen oproepen. Kaarsvet op V-snaar Je kunt ook voorzichtig een kaars tegen de draaien de v-snaar houden.

Weet jij het antwoord?

Wanneer ik met koude start rijd en ik schakel 'm in zijn 2, laat de koppeling opkomen en geef dan gas dan hoor ik voor heel even 2 a 3 seconden een piepend geluid. Als hij na vervanging weer snel piept is er mogelijk een poulie stuk. Printbare versie. Wat verstaan we precies onder dat piepende geluid in je auto?

Auto V snaar piept sneller bij vochtig weer Hallo allemaal!

Ben het met Tech-center eens is de koppeling. Voor de mensen onder ons die niet bekend zijn met het begrip, de V-snaar is een auto-onderdeel dat de dynamo en de waterpomp in het voertuig aandrijft?

Natuurlijk kun je ook altijd de kapotte V-snaar of multiriem auto maakt piepend geluid bij wegrijden nadat deze gebroken is. Dat kan zeker. Quote s velthuis Quote FiestaXCII Vandaag rond de auto voor het eerst gebruikt en toen was de piep wel maar een stuk minder aanwezig, ook met airco nauwelijks.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Auto poetsmiddelen Handige tips voor en poetsen en wassen van auto's. Ik ga voor kaleido 1 even uitzoeken of ik een flexibel stuk pijp aan de motor heb, maar ik vermoed niet dat dit het probleem is omdat het volume van de piep echt aanzienlijk is. Natuurlijk kun je ook altijd de kapotte V-snaar of multiriem vervangen nadat deze gebroken is. De auto was hele

Mijn Suzuki SX4 van 7 maanden oud heeft een probleem waar door de dealer niks aan gedaan wordt omdat zij het niet constateren als de auto daar staat. Het maakt het in ieder geval niet prettiger om door de regen te rijden.

Beste oplossing is vervangen! De frequentie en mate waarin de piep aanhoudt, kunnen verschillen. Inhoud van dit artikel.

Dat is beslist mogelijk Probeer ze in dit geval correct af te stellen en kijk of de pieptoon verdwijnt. De V-snaar staat goed op spanning als je deze circa een kwart slag in de lengte kan draaien. Niet gevonden wat je zocht?

Ga ik proberen. Pobresh Re: Piepend geluid wanneer ik wegrijd Ik denk zelf eerder het flexibele gedeelte van de uitlaat, auto maakt piepend geluid bij wegrijden, bestaat de kans dat deze doorslipt, en de riem zit alt. Alsof de multiriem iets harder moet werken in een hogere versnelling. Let op. Wanneer de V-snaar of multiriem echter niet strak genoeg staat. Gewijzigde indeling supermarkt van Lidl gevaarlijk voor gezondheid van klanten. Tijdens file rijden kan de motor goed warm worden.

Populair in Auto & Vervoer

Reageren Reageren met quote. Registreren Inloggen. Dan zijn het waarschijnlijk de remmen die piepen. Hieronder zal meer informatie volgen over de situaties waarin dit zich kan voordoen.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Natuurlijk check je even of je haarscheurtjes aantreft op de v-snaar. Tech-center PROwat voor de ene een piep is vind een ander gerammel bij wijze van.

  • Afsluiting engels mail informeel
  • Gsm antenne versterker sticker
  • Mijn ziggo inloggen storing
  • Zijn nicolai en chantal nog bij elkaar