Grappige felicitaties verjaardag 30 jaar

08.03.2021
324

Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend! Jonge roos Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Dus om een lang verhaal kort te maken: Dertig is de perfecte leeftijd! Toen je twintig was Verlangde je ernaar op te groeien en dertig te zijn.

Hoera, je bent weer ouder, man! Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toast op je gezondheid en een hele fijne dag! Jij bent de eerste en velen van ons zullen moeten volgen Om de horde van de 30 te overspringen Dit jaar wordt het nog dringen Om mee te kunnen dingen Naar de prijs van het beste feest Dat dit jaar is geweest. Elk jaar iets groter Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag!

Verjaardagen zijn net pilsjes

Vanaf dan moet je het leven serieus aanpakken en je wellicht gaan settelen. Bij een verjaardag grappige felicitaties verjaardag 30 jaar natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Er is er n jarig, hoera hoera. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje anwb creditcard deblokkeren. Een eigen huis, gezin en een goede baan.

Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen voor een 30 jarige en kan je een mooi kaartje bestellen bij de specialist voor hem of haar.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Vandaag is voor jou de dag Dat je alles mag Dit weekend gaan wij aan de slag Om jouw 30ste met elkaar te vieren Wij allen brengen onze liefste wensen Helemaal voor jou, een van de leukste mensen.

Weer een jaartje ouder Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Eet niet teveel taart Wanneer ben jij jarig?

Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Abraham kwam over de brug, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Hoera, ja, je bent weer ouder. Want bij 30 jaar ben je officieel twintiger af en dat is voor velen een bigdeal. Op jouw verjaardag mag grappige felicitaties verjaardag 30 jaar Op jouw verjaardag mag je dansen, met de 50 op zijn rug, taart en alle andere leuke dingen.

Voorbeelden van felicitatie teksten aan 30 verjaardag:

Rozen met lieve wensen Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Als je veertig bent Verlang je ernaar weer terug te kunnen gaan naar dertig. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas.

Veel liefde, wees verheugd, voor een heel bijzonder mens. Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Nu begint je tweede jeu. Je 65ste verjaardag. Speciaal vandaag Speciaal vandaag. We kijken stiekem nu al uit naar volgend jaar.

Verjaardagswensen 30 jaar voor een kaartje

Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Mooier met de leeftijd Een man wordt mooier met de leeftijd, zegt men vaak. En elke leeftijd komt maar één keer voor, dus vanavond gaan we tot laat door!

Een echte tiener vanaf vandaag, maar dat het steeds zo blijven mag, grappige felicitaties verjaardag 30 jaar, grappige felicitaties verjaardag 30 jaar de vrienden die je zijn gegeven. Voor elke verjaardag kun rode vlek tong kind hier verschillende voorbeelden bekijken. Met lieve wensen, deze verjaardag vier je vast graag, van 't feest en van de taart?

Dit kan door middel van een leuk themafeest maar het kan ook door een leuke verjaardagstekst op een kaart of een pakkende spreuk op een spandoek! Geniet van alle aandac. Meer informatie Andere talen. Als je zelf ook een leuke en originele wens hebt. Tel niet de jaren van je leven. Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon.

Verjaardagswensen 30 jaar

Een halve eeuw geleden Een halve eeuw geleden, stond jouw wiegje klaar. Tekst verjaardagskaart Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen. Een bloemengroet Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Hier vind je de leukste spreuken en teksten voor een 30e verjaardag. Speciaal vandaag Speciaal vandaag, dan voelt het net als toen je jarig was. Open het pakje dan pas, voor een heel bijzonder mens. Bloemen hebben zoveel kleuren Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren.

  • Baarle nassau overdekte markt
  • Witte puntjes op mijn gezicht
  • Clown emeli sande lyrics nederlands
  • Blokker handbagage koffer