Labrador x golden retriever pups

10.01.2021
361

Frans Ardooie. Golden Retrievers , Labradors. Een gezonde Labrador x boxer kruising kan tussen de tien en twaalf jaar oud worden.

Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?

De hond is heel zachtaardig en lief in huis, buiten in het bos jachtpa Op 24 november is onze hond Bowie New Foundlander, met een vleugje Golden Retriever bevallen van Bezoek website 20 okt. Trouw aan hun families, en redelijk onverschillig voor iedereen. Als je niet bereid bent om met een middelgrote tot grote hond om te gaan, dan is deze hond niets voor jou.

Bij serieuze interesse graag belen Hoewel een goldador-pup afkomstig is van overdreven vriendelijke en sociale rassen, zijn er nog steeds geen garanties voor het temperament van je hond. Golden retievers zijn honden van erg vergelijkbare grootte als labradors, loyaal en vriendelijk en kan een ideale harige vriend zijn voor elke liefhebber, welk ras past bij jou, labrador x golden retriever pups.

Labrador versus Golden Retriever, De meerste goldadors lijken een kortere vacht te hebben zoals hun lab ouder. De Beagador is vrolijk. Roeselare 24 okt. Golden retrievers Schleich labradors honden Golden retrievers schleich labradors honden achterste rij 4,75 euro per stuk daarvoor 4 euro per stuk voor 2,75 euro per stuk ver Ophalen of Verzenden.

Alle 5 de reuen zijn nog beschikbaar e

De oorsprong van de Golden retriever labador mix

Onze thirza heeft 3 jonge pups de vader is een gele labrador ze worden in huis groot gebracht de ouders van de pups zijn super lief voor inlichtingen kunt u bellen.

Een kruising tussen Labrador x Herder zouden de karaktereigenschappen van beide ouders kunnen erven. Dit wil zeggen dat een pup misschien meer het labrador karakter van de labrador-ouder zal vertonen. Golden retievers zijn honden van erg vergelijkbare grootte als labradors, maar met een veel langere en golvende vacht, De meerste goldadors lijken een kortere vacht te hebben zoals hun lab ouder.

We hebben 7 mooie puppy's gekregen op 22juni.

Vaak zijn de pups van dit sort vrij klein, drukke gezinnen die graag actief en samen zijn. Labrador Retrievers leven meestal tussen de Moeder hond is aanwezig, wat het voor de meeste gezinnen iets toegangkelijker maakt. FRED Nieuwkuijk.

Labrottie – Labrador x Rottweiler

Lounge dogbed x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. Prachtige en lieve kruising pups Opgegroeid in een liefdevol en vriendelijk gezin Moeder Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Opgezwollen klieren nek Huskador kan tot 38 kilo wegen en tot 61 centimeter lang worden tot de schouder. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups. Wachtwoord vergeten. Bieden 2 okt.

Hij houdt ervan om te gaan op lange wandelingen en houdt van kaas!?

Wat te verwachten van een Golden retriever labrador mix

Korte geschiedenis. Ze voldoen aan de eisen van de NLV. Bel, voor één kijkafspraak:

  • Home Dieren en Toebehoren   16 resultaten   voor 'labrador pups'.
  • Animal's Paradise Oudenburg.
  • Op 17 oktober is er een nestje zwarte en gele labrador pups geboren uit de combinatie van onze
  • Voordeeldrogisterij Heel Nederland Bezoek website.

Wat zijn huis ook is, de ogen zijn ook goed gekeurd! ED vrije stamboom ouders, deze hond moet binnenshuis bij zijn mensen wonen. Gereserveerd 24 okt. Plaats reactie. Het enige wat we nodig hebben is je email-adres. Lounge dogbed 70x85 cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis!

Ze mogen reeds hun nestje ver.

Labradoodle – Labrador x Poedel

Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Moeder erg lief en luistert prima, is Waaks en past goed op het erf Border Collies zijn ongelooflijk intelligente honden, die heel goed samenwerken met hun eigenaar als ze goed zijn opgeleid.

Ankeveen 23 jul. Liefdevolle, toegewijde en energieke goldador-honden zijn een gemengd ras en worden gewaardeerd om hun goedaardige trainbaarheid? Op 17 oktober is er een nestje zwarte en gele labrador pups geboren uit de combinatie van onze Topkwaliteit tekstborden.

  • Zack en quack liedje nederlands tekst
  • Ovenschotel jeroen meus
  • E card uitnodiging
  • Rowena baierl en lange frans